Fashion

Verdict întreabă, Mira răspunde

iulia.statie
March 22, 2021 16:12 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Mira a reușit să cucerească pe toată lumea încă de la primele apariții, iar atunci când vine vorba despre maturitatea ei stilistică, aceasta știe foarte bine ce i se potrivește și ce nu.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Andreea Bănică răspunde

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar look-urile sale mereu au o sensibilitate atent studiată, în ton cu trăsăturile ei fine. Demonstrând că este cameleonică, cântăreața mereu prezintă ținute diferite, dar atent studiate, așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele sale în materie de stil și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Mira: Casual, elegant, sport și bineînțeles cu o nota personală, cea mai importantă. E foarte îmbârligat stilul meu uneori, e mult in funcție de starea mea de spirit din ziua respectivă, ca să fiu sinceră.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Mira: Dacă ar fi să mă gândesc un singur item, după care și tânjesc cumva fiindca nu mă pot declara o fană tocuri, deși le-as purta non stop, ar fi o pereche de sandale YSL, negre și foarte simple, pe care din păcate nu reușesc să le port mai mult de 30 de minute, dar le iubesc.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Mira: Acum vreo 2 ani la premiile Elle, am purtat această ținută Custom, care mi-a rămas foarte dragă în suflet. Sunt foarte multe ținute care îmi plac, dar parcă aceasta mi-a rămas frumos întipărită pe retină.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Mira: De când mi-am luat primul rucsac de la Louis Vuitton mi-am dat seama ca nu mai pot renunța la el. Este genul de accesoriu care merge purtat la orice și nu ai cum sa dai greș cu el.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Mira: O jacheta tip hanorac, foarte sparkling de la Cristina Săvulescu.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Mira: Am un întreg ritual, atât dimineața cât și seara. În primul rând demachierea, este foarte importantă bineînțeles, după care aplic un ser tonifiant pentru iluminare, un ser cu peptide, pe care îl ador și urmează cremele pentru hidratare, în funcție de cum îmi simt tenul în ziua respectivă. Folosesc foarte multe măști pe bază de acid hialuronic sau cu aur, am o întreagă colecție de creme, aș putea spune că a devenit deja o pasiune.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Mira: Nu am unul. Am vreo 4 și ma pot declara o fană a lor, dacă în mod normal femeile au o pasiune pentru genți sau pantofi, eu am una pentru parfumuri. Două dintre ele sunt de la Maison Francis Kurkdjian: Baccarat rouge 540 și Satin mood, iar celalalte doup sunt de la Tom Ford: Lost cherry și Tabacco vanilla.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Mira: Pantalonii cu talie foarte joasă. Nu mi-au plăcut niciodată și nici nu cred ca o să îmi placă. Am purtat când eram micuță și era vremea lor, sper sa nu revină.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Mira: Mă tot bate gândul să achiziționez o pereche de sandale de la Amina Muaddi dar atunci când sunt hotărâtă să o iau, fix atunci nu mai găsesc mărimea.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Mira: În ultimul an nu prea a avut cum să se schimbe, poate s-a schimbat în sensul de cât mai multe trening-uri, fiindcă nu am mai avut niciun fel de eveniment, dar cam atât.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Mira: Am descoperit-o de acum câțiva ani și îmi place foarte mult stilul ei și pot spune că mă inspiră foarte tare Negin Mirsalehi.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Mira: Obsesie în ceea ce privește obiecte vestimentare nu prea am, cum am zis și mai sus, eu am o pasiune pentru parfumuri. Dar dacă ar fi să mă gândesc la ceva anume, ce mi-aș lua mereu, sunt tot felul de topuri.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Mira: Cum am mai spus, blugii cu talie joasă.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Mira: Pe Rihanna, am un sentiment ca aș avea multe în comun cu ea, până și zodia hahah, dar cred ca aș avea și multe de învățat.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Mira: În primul rând nu sunt matinală, deși fac eforturi în acest sens. Mă trezesc în jurul orei 10, mânanc ceva și merg la sală. De acolo întotdeauna programul este variat, de la studio, la shootinguri, la filmări pentru diverse campanii. Nu se știe niciodată la ce ora ajung acasă, poate fi foarte devreme sau foarte târziu, la fel și cu ora de somn.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Mira: Nu uita să fii autentic!!!