Fashion

Verdict întreabă, Natalia Gordienko răspunde

iulia.statie
April 16, 2021 15:03 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Cântăreața Natalia Gordienko reprezintă Moldova la Eurovision 2021, așa că vom auzi foarte multe lucruri despre aceasta.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Laura Cosoi răspunde

La o simplă privire pe Instagram, Natalia Gordienko este plină de surprize, iar pozele sale vesele bucură pe toată lumea. Descoperind mai departe profilul său, dăm de un artist asumat, cu alegeri senzuale și elegante, așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele de beauty și stil ale actriței.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Natalia Gordienko: Casual chic.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Natalia Gordienko: Little black dress.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Natalia Gordienko: Rochia din această fotografie este semnată de designerul Valentin Yudashkin din Rusia. Rochia este de la Paris, croită manual. Am purtat-o acum o lună în Rusia, unde m-am simțit ca o adevărată regină.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Natalia Gordienko: La ceas.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Natalia Gordienko: O pereche de pantofi cu toc, desigur!

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Natalia Gordienko: Pun mare preț pe tenul meu și de aceea hidratarea este primordială… însă, înainte de hidratare am grijă să mă demachiez, înainte de orice. Nu am o rutină exactă, dar nu mă culc niciodată fără să îmi aplic o cremă după ce îmi curăț pielea.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Natalia Gordienko: Baccarat Rouge 540 – Maison Francis Kurkdijan Paris

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Natalia Gordienko: Piese ce nu sunt din materiale naturale. Desigur, vestimentația de scenă este altfel, dar în afara acesteia, sunt atentă la texturi.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Natalia Gordienko: Accesoriile sunt plăcerea mea vinovată, drept urmare, da, o pereche de cercei aș vrea să achiziționez.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Natalia Gordienko: Am ales haine cât mai comode, cât mai lejere, haine casual, treninguri, însă am încercat să balansez și cu vestimentația mea obișnuită, tocmai pentru a mă simți, în continuare, feminină. Cred că este foarte important să nu uităm acest aspect.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Natalia Gordienko: Îmi place foarte mult stilul cameleonic al artistei JLO, feminin, dar și sport și sexy, iar pentru mine este un role model, cu atât mai mult dacă luăm în calcul și vârsta ei.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Natalia Gordienko: Am mai multe: accesoriile și pantofii cu toc.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Natalia Gordienko: Cel actual, în care feminitatea începe să dispară, în care totul este oversized.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Natalia Gordienko: Pe Beyonce, fără îndoială.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Natalia Gordienko: Sunt un om extrem de implicat în tot ceea ce fac. Familia este extrem de importantă, și în același timp și cariera. În ultima perioadă sunt extrem de ocupată cu promovarea piesei mele, „Sugar” cu care, luna viitoare voi fi prezentă la Rotterdam, pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision. Dar această adrenalină îmi place și mă face să mă simt împlinită, pentru că artiștilor le lipsesc oamenii care îi iubesc și îi susțin în concerte, le lipsește scena.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Natalia Gordienko: Be yourself!