Fashion

Verdict întreabă, Olivia Addams răspunde

iulia.statie
February 15, 2021 15:33 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Olivia Addams s-a făcut remarcată prin talentul său, dar și prin look-urile inedite pe care le prezintă pe scena românească.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Carmen Grebenișan răspunde

Cu un vibe young și fresh, cu un stil vestimentar simplu, dar colorat și cu o voce uimitoare, aceasta promite multe, iar noi am vrut să aflăm mai multe despre cântăreața ce a cucerit publicul încă de la primele apariții, dar și despre alegerile sale în materie de look-uri și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Olivia Addams: Haotic. Nu pot spune că am un stil anume. De la casual la elegant și înapoi la trăznit. Depinde de mood-ul din ziua respectivă. Important pentru mine este să mă simt bine în hainele pe care le port.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Olivia Addams: Nu cred că am o piesă favorită. În schimb, îmi place să colecționez ochelari cool, mi se par cel mai tare accesoriu.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Olivia Addams: Patru ținute care îmi plac foarte mult și care mă reprezintă. Uitându-mă prin pozele de pe Instagram, ajung la concluzia că stilul meu are de cele mai multe ori o abordare ușor mai elegantă.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Olivia Addams: Ochelari, inele și pălării.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Olivia Addams: Un șal din cașmir luat dintr-un bazar de la un domn a cărui strategie de vânzare a fost atât de bună, încât nu am avut cum să las șalul acolo.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Olivia Addams: Sincer, aici sunt tare norocoasă, nu am avut niciodată probleme cu tenul cât să spun că mi-am format o rutină de skincare din x pași. Abia de curând m-am lasat convinsă să folosesc creme pentru față, în rest, consider că cel mai important e să păstrăm tenul curat și hidratat. Rutina mea de beauty este alcătuită din somn și 2 litri de apă pe zi.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Olivia Addams: Obișnuia să fie Black Opium, însă a fost înlocuit de curând cu Trussardi, sunt deja la cea de-a patra sticlă. Cam așa fac, găsesc un parfum care-mi place și abuzez de el, haha. Îmi place tare parfumul și nu a fost dată să mă dau cu el și să nu se găsească o persoană care să-mi spună ce bine miros. Normal că-mi face ziua mai bună!

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Olivia Addams: Blugi low waist, nu mi-au plăcut niciodată.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Olivia Addams: O pălărie personalizată. Îmi doresc de tare mult timp una.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Olivia Addams: Pot spune că am devenit mai eu. Înainte nu purtam chestii mai crazy, pentru că mă gândeam mereu “ce o să zică lumea?” Acum mă simt mai liberă să experimentez cu tot ce-mi trece prin cap. Why not?.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Olivia Addams: Cred că suntem inspirați indirect de toată lumea pe care o vedem pe social media, nu doar de o anumită persoană. Eu cum urmăresc o mulțime de conturi pe Instagram, creierul meu primește o tonă de informație pe care o stochează în sertare, iar atunci când sunt la cumpărături, scoate dosarul cu “ ținute mișto văzute pe Insta” și asa se întâmplă magia. E fain să fim inspirație unii pentru alții.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Olivia Addams: Am observat că am o pasiune pentru jachete. Mereu trebuie să îmi mai cumpăr una, nici nu apuc să le port pe toate.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Olivia Addams: Sincer mie nu mi-au plăcut absolut niciodată papucii Crocs. Dar este ok, nu trebuie să-mi placă mie, nu eu îi port. Fiecare este liber să poarte ce îi place și cu ce se simte bine. Sunt convinsă că de multe ori și eu am părut îmbrăcată dubios sau nu am fost pe placul unor oameni, însă atât timp cât eu m-am simțit bine, e tot ce contează.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Olivia Addams: Jessie J este artistul pe care îl admir cel mai mult, dar pe ea am mai întâlnit-o. Așa că de data asta o să o aleg pe Ellen DeGeneres. Are o energie contagioasă, sunt sigură că am avea o zi pe cinste.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Olivia Addams: Se împarte între studio și content making. Îmi place tare să compun și să cânt, însă îmi place tare și partea de content creation, după cum se poate vedea pe rețelele sociale. Oricum, îmi place tare ce fac. Nu simt că muncesc, simt că mă distrez și îmi trăiesc visul. Sunt tare recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă, visez la asta de mică.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Olivia Addams: Atitudinea face tot!