Fashion

Verdict întreabă, Otniela răspunde

iulia.statie
February 8, 2021 16:21 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Otniela a cucerit publicul de pe rețelele de socializare prin fotografiile simpatice, personalitatea veselă și poveștile pline de umor.

Pe aceeasi temaTot ce trebuie să știi despre al doilea sezon din serialul ‚Bridgerton’

Când vine vorba de stilul vestimentar, aceasta prezintă foarte multe piese sport, dar și creații cu o linie clasică, ținutele ei fiind simple, dar de efect. Noi am vrut să aflăm mai multe despre aceasta, dar și despre alegerile sale în materie de look-uri și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Otniela: Cred că este foarte important să știi ce te avantajează, să te reprezinte ceea ce porți, să te simți bine atunci când ieși din casă. Și totodată, cred ca stilul vestimentar este un pachet între cum te îmbraci, cum te porți, cum ești tu ca om. Nu merg doar într-o singură direcție, mă îmbrac în funcție de mood-ul pe care îl am, asta atunci când nu am ceva care impune un dress code. Dacă azi sunt sport, băiețel style, mâine pot să fiu sexy, peste două zile casual.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Otniela: Am mai multe, dar o să aleg doar două: o geacă cu franjuri din piele și o altă geacă tot cu franjuri, dar de data asta din piele întoarsă și de la un alt brand. Sunt niște accesorii care schimbă orice ținută, îi dau acel ceva și mă simt și foarte bine în ele. Sunt pe filmul meu.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Otniela: Nu am o ținută preferată dar pot să arăt niște ținute în care m-am simțit foarte bine.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Otniela: Accesoriul la care nu pot să renunț…zâmbetul.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Otniela: Un hanorac universal foarte larg cu Powerpuff.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Otniela: Niciodată nu dorm cu tenul fără să-l curăț. Aplic un ser, o cremă cu vitamine, apoi cremă hidratantă. Fac asta zilnic și dimineața și seara. Plus masaj atunci când aplic cremă și îmi spăl fața cu apă gheață. Pare că durează mult acest proces dar stau cel mult 10 minute.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Otniela: Am rămas tot la Widian Liwa, doar că de ceva timp am început să adaug peste un puf de parfum bărbătesc. Nu pot să descriu ce miros rezultă din toată combinația asta…

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Otniela: Am incercat multe stiluri încă din generală, dar azi nu cred ca aș mai purta blugi bărbătești cu două numere mai mari și platforme, dar așa cool mă simțeam atunci.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Otniela: Îmi plac foarte tare niște cizme din piele, tip șosetă, pe care abia aștept să le cumpăr.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Otniela: În ultimul an…am purtat destul de mult hanorace foarte largi, ori haine sport.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Otniela: Nu există o persoană anume sau un tot de la cineva. Îmi place stilul vestimentar pe care îl are Inna, Gigi Hadid, Jessica Michel, dar mai sunt cu siguranță și alții.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Otniela: Cred că am o obsesie cu încălțămintea. Am atâtea perechi pe care încă nici nu le-am purtat încă. Ador pantofii cu toc, ciocatele, cizmele, platformele, mai nou și adidașii. Ce să mai, încălțămintea într-un cuvânt!!!

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Otniela: Cred că singurul trend care ar trebui să dispară este cel în care ar trebui să arăți într-un anumit fel, să porți anumite piese vestimentare și tot așa. Cred că ar trebui să fie mereu despre ce mă face să mă simt bine, nu cum ar trebui. Se observă atunci când porți ceva ce nu simți. Cum s-ar zice te face haina pe tine. Și nimeni nu cred că vrea să vadă umerașe care se plimbă pe stradă.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Otniela: Liza Koshy.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Otniela: Sună ceasul la 6, încerc să cobor din pat atunci dar nu prea reușesc imediat. Sport, citesc, apoi pregătesc micul dejun. Și de aici depinde foarte mult de programul pe care îl am în ziua respectivă.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Otniela: Să nu se lase niciodată purtate de haine, atunci când poartă ceva în care nu cred, nu se simt bine, au văzut că se poartă, să aibă în minte imaginea unui umeraș care se plimbă pe stradă. Stilul și frumusețea unei ținute este încrederea pe care o emani, zâmbetul pe care-l porți, modul în care te simți.