Fashion

Verdict întreabă, Valerie Lungu răspunde

iulia.statie
April 14, 2021 16:29 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Valerie Lungu este de mult timp în atenția internauților, așa că nu are nevoie de prezentare, bucurându-se de un stil vestimentar bine pus la punct.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Mira răspunde

Se poate spune că Valerie Lungu s-a maturizat din punct de vedere stilistic în ultimii ani. De la o tânără ce propunea ținute diafane, aceasta a devenit acum o femeie sigură pe alegerile sale pline de senzualitate, așa că noi am vrut să știm mai multe despre secretele ei în materie de fashion și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Valerie Lungu: Stilul meu este elegant și puțin sexy. Fiind miniona, mă gândesc în primul rând ce haine ar trebui să port să par și eu o femeie înaltă și atrăgătoare.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Valerie Lungu: Am o rochie roz pal pe care mi-am făcut-o cadou de ziua mea în pandemie. Sunt mândră pentru că este creație proprie și, mereu când sunt îmbrăcată in ea, toată lumea mă întreabă de unde o am. Asta mă face să mă simt mult mai încrezătoare.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Valerie Lungu: Nu cred ca am o ținuta preferata, dar, dacă e sa mă gândesc, voi alege un corset care îmi pune silueta in valoare și o fusta neagră.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Valerie Lungu: Nici accesoriu preferat nu am, dar pot spune cert că părul este accesoriul la care nu aș renunța niciodată.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Valerie Lungu: Mi-am dorit de ceva timp un sacou alb și într-un final mi-am luat unul cu umeri supradimensionați.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Valerie Lungu: În fiecare seară cu strictețe îmi pregătesc tenul de somn și de o altă zi de muncă. Pentru început, mă demachiez foarte bine, consider acest pas cel mai important și nu trebuie omis chiar dacă ești extrem de obosită. Apoi aplic ser, mască pentru ochi, cremă de față, pentru ochi și gât.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Valerie Lungu: Baccarat Rouge 540 este prefect pentru orice situație.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Valerie Lungu: Haha, probabil hainele care nu mă avantajează. Des făceam greșeala asta, mă uitam la ce e în trend, dar nu băgăm de seama ca acele piese nu mi se potrivesc din cauza înălțimii.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Valerie Lungu: Probabil o rochie cu imprimeu floral.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Valerie Lungu: În ultimul an m-am schimbat foarte mult, și clar s-a schimbat și stilul meu. Îmi iau haine mult mai elegante și mai clasice.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Valerie Lungu: Mă inspiră toată lumea, nu am o persoană anume.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Valerie Lungu: În ultima perioadă au început să îmi placă sacourile, probabil îmi doresc să par mai matură și de asta apelez la aceste piese.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Valerie Lungu: Nu îmi doresc să dispară vreun trend, consider că oamenii trebuie să aibă de unde alege.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Valerie Lungu: Îmi plac foarte mult Adele și Ariana Grande, mi-aș dori să le cunosc cu adevărat, să le observ caracterul și să văd cum sunt ca oameni.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Valerie Lungu: Ziua mea este una foarte aglomerată. Încerc să mă împart ca să pot reuși foarte multe și probabil de asta nu reușesc mereu să fiu foarte activă pe social media.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Valerie Lungu: Consider ca hainele întodeauna ar trebui să-ți exprime emoțiile și să fie in ton cu caracterul tău.