Fashion

Versace prezintă colecţia pre-fall 2020

irina.letitia
January 16, 2020 23:02 PM

Deşi a fost mereu în ringul celor mai urmărite branduri, Versace se bucură de o revenire spectaculoasă în ultimele sezoane. După show-ul fulminant din toamnă, după dezvăluirea campaniei de primăvară/vară 2020, a cărei vedetă absolută este Jennifer Lopez, iată că Donatella Versace ne prezintă şi noua colecţie pre-fall, pentru 2020.

Versace prezintă colecţia pre-fall 2020

Pentru toamna viitoare, brandul italian ne proprune o viziune reinterpretată a conceptului de uniformă. Adusă în actualiate şi personalizată în stilul Versace, aceasta capătă noi valenţe în colecţia pre-fall.

Designerul casei este cunoscut pentru glorificarea feminităţii şi a puterii feminine, adesea expusă în haine extrem de sexy şi încrezătoare. De această dată însă, nu avem parte de clasicele piese decupate, mulate, decoltate ale casei Versace, ci de o imagine mult mai temperată, clasică, ce împrumută doar o serie de elemente emblematice Versace.

Versace Pre-fall 2020
Versace Pre-fall 2020

 

Aşadar, avem în faţă o colecţie sobră în esenţă, clasică în mare parte, cu detalii tipice din croitoria englezească. Acestea au fost atent infuzate cu  imprimeuri şi accente casual-sport, creând un echilibru perfect între matur şi adolescentin, între sexy şi cuminte.

Intreaga colecţie are şi un aer incredibil de romantic, oferit de un element reprezentativ: trandafirul. Se pare că trandafirul roşu este floarea preferată a Donatellei, care a presărat pe întreaga colecţie acest detaliu, sub forma unor broderii sau imprimeuri bogate.

Admiră întreaga campanie a colecţiei pre-fall, în galeria foto!