News

Veste mare la Hollywood! Lady Gaga s-a logodit

nicoleta.ispasescu
October 17, 2018 11:32 AM

Lady Gaga a confirmat în sfârşit că s-a logodit cu Christian Carino, bărbatul cu 17 ani mai în vârstă decât ea, alături de care a fost surprinsă timp de mai bine de un an.

Pe aceeasi temaLady Gaga lansează propria linie de produse de make-up! Ce nume a ales artista!

Christian Carino este un faimos agent de la Hollywood. Bărbatul a lucrat pentru artiști ca Miley Cyrus, dar şi cu Justin Bieber. El mai are o fiică, pe nume Bella Carino, dintr-o relaţie anterioară.

Zvonurile au apărut în urmă cu ceva timp, când artista a început să poarte un inel de logodnă, însă refuzase să confirme. Celebra cântăreață a primit de la viitorul ei soț un inel cu diamant și alte pietre prețioase, a cărui valoare este uriașă. Inelul ar avea o valoare situată între 300.000 de dolari și 400.000 de dolari.

Veste mare la Hollywood! Lady Gaga s-a logodit

Se aflau în Beverly Hills, unde Lady Gaga a fost onorată la Premiile Femeilor de la Hollywood, găzduite de revista Elle, când cântăreața în vârstă de 32 de ani a confirmat logodna. La finalul discursului ei, Lady Gaga i-a mulțumit logodnicului ei.

Lady Gaga a fost foarte discretă în privința relației ei cu Christian Carino, în vârstă de 49 de ani, deși a făcut referire la el, anul trecut, în timpul unui concert.

„Când m-am îndreptat către culise, Christian era acolo, lângă trepte, ca să se asigure că sunt bine. Cea mai bună parte din a fi îndrăgostit de cineva este ca acea persoană să fie acolo să te prindă, dacă riști să cazi”, a spus ea.