News

Vești bune! John Corbett va juca în continuarea serialului ‚Sex and the City’

iulia.statie
April 16, 2021 13:42 PM

Aidan se întoarce! John Corbett, ce îl joacă pe fostul iubit al personajului Carrie Bradshaw, se va întoarce pe micile ecrane pentru a juca în continuarea serialului ‚Sex and the City’. Actorul a confirmat veștile pe care toată lumea le aștepta, spre fericirea fanilor.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

John Corbett va juca în continuarea show-ului ‘Sex and the City’

În caz că toată lumea a rămas cu inima frântă după ce povestea de dragoste pe care au trăit-o Carrie Bradshaw și Aidan nu a avut un final fericit, se pare că îl vom revedea pe iubitul personaj pentru încă 10 episoade. „O să apar în show.”, a zis acesta pentru Page Six, explicând că este foarte entuziasmat de noul proiect la care va lua parte.

Cât despre episoadele în care o să apară, actorul a povestit: „Cred că o să apar în câteva. Îmi plac acele persoane, au fost foarte drăguțe cu mine.” În serialul semnat HBO, John Corbett l-a jucat pe Aidan, ce a format un cuplu cu personajul Carrie Bradshaw, dar, la final, aceasta l-a ales pe Mr. Big și a renunțat să se mai căsătorească și să aibă o familie cu el.

În continuarea serialului vor juca Sarah Jessica Parker, ce o interpretează pe Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon, ce o joacă pe Miranda Hobbes și Kristin Davis, ce o portretizează pe Charlotte York. Din păcate, Kim Cattrall, ce o juca pe Samantha Jones, nu va apărea în show.

Ce a spus John Corbett despre cearta dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

Se zvonește că aceasta nu ar fi vrut să participe în continuarea serialului din cauza situației tensionate dintre ea și Sarah Jessica Parker, iar John Corbett a vorbit despre această problemă. „Am lucrat doar cu Sarah Jessica Parker. Cred că am avut o singură scenă cu toate fetele.”

„Au fost mereu prietenoase. Prietenoase cu mine. Am ajuns să le cunosc și pe celelalte fete, pentru că atunci când te prezinți la locul de muncă, trebuie să aștepți câteva ore până ce se termină o scenă, dar au existat mereu discuții și îmbrățișări. Nu am văzut și nu am auzit nimic despre acest subiect.”, a spus actorul despre cearta dintre cele două.

De asemenea, publicația menționată mai sus notează că actorul Chris Noth, ce îl joacă pe Mr. Big, nu va face parte din proiect, dar acesta ar fi lăsat câteva indicii pe rețelele de socializare cu privire la un viitor rol în continuarea serialului ce l-a consacrat.