General

Viața dincolo de scenă a solistei de la Mandinga. Cum se înțelege Barbara cu familia iubitului ei

cristina.floroiu
February 25, 2020 16:19 PM

Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei Mandinga s-a născut în Madrid, dar a venit în România și a cunoscut succesul alături de trupa Mandinga.

Pe aceeasi temaSuperstiții bizare ale vedetelor legate de nuntă

Viața dincolo de scenă a solistei de la Mandinga. Cum se înțelege Barbara cu familia iubitului ei

Vezi în clipul de mai jos ce ne-a povestit Barbara Isasi despre iubitul ei:

Barbara și-a făcut prezența la un eveniment despre nunți și așa cum ne-a obișnuit, cântăreața a fost non-stop cu zâmbetul pe buze, energică și pe un vibe latino.

Vedeta ne-a povestit despre viața sa dincolo de scenă, despre iubitul ei și despre cum se înțelege cu viitoarea ei soacra. Barbara a fost primită cu brațele deschise în familia iubitului ei, iar aceasta are o relație perfectă cu mama lui Alex.

Mă simt foarte mulțumită de familia lui, pentru că m-au primit super bine, primirea a fost super caldă. Chiar dacă ei nu vorbesc spaniolă, ne înțelegem super bine. Mă ajută foarte mult, ne gătește foarte mult soacra mea”ne-a povestit Barbara când a venit vorba despre viitoarea ei soacră.

Cântăreața este fericită, deoarece și iubitul său a fost primit cu brațele deschise de către familia ei, care locuiește în Spania: “ Alex a fost și în Spania cu toată familia mea, cu toate prietenele mele, știe pe toată lumea”, ne-a mai spus Barbara.