News

Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

iulia.statie
May 23, 2020 12:00 PM

Au trecut două decenii de când Victoria Beckham și David Beckham au ales să spună „Da!. Designerul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit secretul căsniciei lor într-un episod al celor de la Today.

Pe aceeasi temaVictoria Beckham anunță lansarea propriului brand de beauty

Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

„Cred că copiii noștri sunt prioritatea amândurora și tot ce facem se învârte în jurul lor.”, i-a spus Victoria lui Hoda Kotb.

„Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim viața noastră profesională. Ne sprijinim unul pe celălalt și suntem norocoși că ne-am găsit unul pe altul și că putem crește împreună.”, a continuat aceasta.

Cât despre prima oară când și-a întâlnit soțul, Victoria spune că a fost „dragoste la prima vedere”.

Cei doi au împreună 4 copii, Brooklyn Beckham (20 ani), Romeo Beckham (17 ani), Cruz Beckham (14 ani) și Harper Beckham (8 ani).

Când vine vorba de programul de familie, Victoria a dezvăluit că secretul constă în cominicare iar ea și David sunt „foarte prezenți în viețile copiilor”.

„Știți, ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei. De asemenea, părinții noștri sunt foarte prezenți și ne ajută atunci când vine vorba de copii.”, a zis aceasta.

Fanii l-au văzut pe David și pe copii oferindu-i sprijin Victoriei la London Fashion Week show. Toți au stat în primul rând pentru a vedea colecția pentru Primăvară/Vară 2020.

Ba chiar, în cadrul emisiunii ea a discutat și despre noua ei gamă de produse de înfrumusețare, de ale cărei beneficii se bucură și soțul ei.

„Nu împărțim creionul de buze. Împărțim produse de îngrijire ca și creme, măști de față și alte lucruri de acest tip.”

Cât despre reuniniunea Spice Girls, Victoria a zis: „Fetele au avut un tur de succes. Am fost foarte mândră de ele. Încă vorbesc cu toate fetele Nu știu care va fi următoarea lor mișcare, dar orice ar face, va fi briliant.”

Sursă: E! News