News

Victoria Beckham a făcut anunțul! Un nou copil în familia ei

nicoleta.ispasescu
April 24, 2019 22:37 PM

Victoria Beckham a avut un motiv special pentru care să sărbătorească săptămâna aceasta.

Fratele ei, Christian Adams și soția lui, Emma, i-au urat bun venit celui de-al patrulea copil, prima lor fiică, pe care au numit-o Tabatha.

Fericita mătușă a postat miercuri, pe Instagram Stories, o fotografie superbă cu noul membru al familiei, arătând-o pe Tabatha întinsă pe pat, lângă o jucărie drăguță.

Fără îndoială, micuța Tabatha va fi extrem de iubită de întreaga familie, o familie foarte numeroasă de altfel, cu trei frați mai mari și o mulțime de veri, inclusiv cei patru copii ai lui Victoria și David Beckham Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Ea mai are verișori și din partea surorii Victoriei și a lui Adam, Louise, care este mama lui Liberty, Tallulah-May, Finlay și Quincy.

Victoria Beckham a făcut anunțul! Un nou copil în familia ei

Victoria Beckham este extrem de apropiată de frații și de părinții ei, Jackie și Tony, și recent și-a amintit despre copilăria ei și despre felul în care era inspirată de stilul mamei ei, în timp ce aceasta găzduia cine în casa lor.

Vorbind cu Vogue despre felul în care ea și frații ei mai mici petreceau la astfel de cine, Victoria a mărturisit că „noi nu eram invitați să participăm, așa că îi urmăream. Mama avea părul blond și umerii lați, purta foarte multă catifea, cambrări în talie și dresuri de 15 den. Ea era îmbrăcată corespunzător pentru cină.”.

Designerul a mai adăugat că părinții ei erau cei mai mari suporteri.

„Familia mea m-a crescut spunându-mi că pot să obțin absolut orice. De fiecare dată când spuneam că nu pot face ceva, tatăl meu pur și simplu nu auzea asta. El spunea: Ce vrei să spui, că nu poți face asta? De ce? De ce? Și așa fac și eu cu copiii mei”.

A fost o perioadă destul de ocupată pentru familia Beckham, care s-a întors recent în UK, după ce au petrecut sărbătorile pascale, în casa lor din L.A.

În timpul petrecut acolo, Victoria Beckham și Harper s-au distrat la o petrecere de Paște organizată de către Eva Longoria, nașa lui Harper.