Fashion

Victoria Beckham și-a prezentat cea mai nouă colecție, la Săptămâna Modei de la Londra

andreea voicu
September 18, 2018 15:44 PM

Emoții mari pentru Victoria Beckham! Soția lui David Beckham și-a prezentat cea mai nouă colecție, la Săptămâna Modei de la Londra, pentru prima dată.

Pe aceeasi temaDe ce nu va mai prezenta Gina Pistol show-ul 'Asia Express'

Victoria, în vârstă de 44 de ani, a celebrat astfel împlinirea a 10 ani de când a înfiinţat casa de modă care-i poartă numele. Aceasta a mărturisit că are tot mai multe emoții, cu fiecare colecție lansată.

Soţul său, David Beckham, și cei 4 copii ai lor au admirat din primul rând creațiile Victoriei. Mândru de mama copiilor săi, fostul fotbalist a scris un mesaj emoționant pe Instagram: „Mândri de mămica noastră. Suntem atât de fericiți pentru tine, Victoria Beckham”.

 

View this post on Instagram

 

Proud of mummy x 10 years and what an amazing way to celebrate in London ?? .. We are so proud of you @victoriabeckham ♥

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Multe dintre modele au purtat jachete supradimensionate, ţinute androgine, cu pantaloni extra-lungi. Rochiile au fost fie mulate pe corp, fie extrem de largi.

Au predominat negru şi culorile pale, ”întrerupte” pe alocuri de nuanţe vii de portocaliu sau auriu. Sau remarcat şi accesoriile- genţi supradimensionate, ghete cu accesorii metalice sau pantofi cu talpa joasă.

Sursa: inews.co.uk.