Fashion

Victoria Beckham, despre insercuritățile sale expuse prin stilul vestimentar

iulia.statie
June 15, 2020 13:35 PM

Victoria Beckham a răspuns întrebărilor studenților din Marea Britanie într-un nou post pentru The Guardian.

Pe aceeasi temaBrooklyn Beckham și Nicola Peltz, cel mai stylish cuplu al momentului

Un student a întrebat-o despre stilul ei personal, așa că aceasta a început să vorbească despre hainele pe care le purta încă de la începutul carierei și despre evoluția ei vestimentară. „Când eram în Spice Girls erau stiliști ce ne îmbrăcau, însă, în viața privată nu am lucrat niciodată cu un stilist. Purtam multe rochii cu corset, încă am câteva, dar stilul meu vestimentar a devenit mult mai relaxat.”, a zis vedeta.

Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar

„Uitându-mă în spate, cred că era un semn al insecurităților pentru că mereu purtam haine ce erau extrem de multate.”, a continuat Beckham.

Designerul în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că în timp ce afacerea ei prindea contur și ea devenea mai ocupată, stilul i s-a schimbat: „Nu pot să alerg la studio și să fac totul atunci când port tocuri. Trebuie să mă descurc cu toate, să fiu mamă, să fiu soție, să fiu la studio în fiecare zi. Îmi amintesc când la un show de la New York purtam o pereche de pantaloni masculini și adidași, iar toată lumea urla ‚Doamne, poartă adidași!”

Mai mult, Victoria a dezvăluit că încrederea în ea a crescut pe măsură ce anii au trecut: „Știu ce arată bine pe mine, ce mă face să mă simt încrezătoare și confortabil. Nu mai am nimic de dovedit prin stilul meu vestimentar.”

Fosta membră a trupei Spice Girls a vorbit și despre succesul ei în lumea modei, spunându-le studenților că dacă ar fi să își dea un sfat pe când era mai tânără, și-ar spune să aibă încredere în instinctele ei. „Mereu spun că pot să mă descurc cu greșelile ce au fost făcute de mine, dar nu cu greșelile ce au fost făcute împotriva instinctelor mele.”, a zis ea.

Atunci când a fost întrebată dacă îi este dor să fie un star pop, aceasta a zis că s-a distrat mult în acele zile, însă nu își dorește să se întoarcă la o carieră în muzică.

„M-am distrat foarte mult cu Spice Girls, dar nu îmi este dor de acele zile și nu îmi este dor de scenă. A fost pe atunci și asta este acum. Moda mă face să mă simt confortabilă, bucuroasă.”, a declarat vedeta.

„Sper să am un viitor în această industrie. Cred că putem să ieșim din tot ce s-a întâmplat mai buni, profesional și personal.”, a explicat ea, spunând că lecția dată de pandemie a fost una importantă pentru toți.

„Noua generație de adulți a experimentat ceva ce niciunul dintre noi nu a făcut-o. Cred că pandemia ne-a învățat cum să lucrăm în echipă, personal și profesional. Această criză ne-a depășit orizonturile.”, a zis aceasta.

Victoria s-a izolat cu familia, soțul ei, David Beckham și cei 3 copii, Romeo, 17 ani, Cruz, 15 ani și Harper, 8 ani. Cel mai mare fiu, Brooklyn, 21, a locuit cu iubita lui, Nicola Peltz. În timpul izolării, starul s-a asigurat că în fiecare dimineață se trezește pentru a munci și pentru a face sport.

„Mă trezesc devreme și fac exerciții fizice, apoi mă îmbrac pentru muncă, dar în același timp, confortabil. O pereche de jeans, un T-shirt sau o salopetă. Este frumos să petreci timp cu familia și să nu îți pese de îmbrăcăminte. Da, clar, nu am purtat tocuri.”, a continuat Beckham.