News

Victoria Beckham, fotografie rară cu ea zâmbind

iulia.statie
May 28, 2020 12:52 PM

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri despre Victoria Beckham, pe lângă faptul că este un designer cunoscut și respectat internațional, a făcut parte din trupa Spice Girl și este căsătorită cu David Beckham, este faptul că aceasta nu zâmbește.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

De ce Victoria Beckham nu zâmbește în fotografii

Imaginea aceasta făcea parte din era pe când era cunoscută ca și Posh Spice, iar Victoria chiar a vorbit în trecut despre faptul că niciodată nu zâmbește în fotografii.

Totuși, se pare că aceasta a făcut o excepție pentru ca fiul său, Cruz, să posteze o fotografie în care apare alături de mama sa, iar David chiar a avut o reacție extrem de amuzantă cu privire la zâmbetul soției sale, această grimasă fiindu-i necaracteristică.

 

View this post on Instagram

 

Apparently my mum does smile 😃❤️

A post shared by C (@cruzbeckham) on

„Aparent, mama poate să zâmbească.”, a scris Cruz la postarea în care apare alături de mama sa, Victoria Beckham.

Văzând poza, David nu s-a putut abține și a făcut un comentariu amuzant cu privire la zâmbetul vedetei. „Cât de albi sunt dinții Victoriei Beckham? E Ross din Friends.”, a scris acesta.

Pentru cei ce nu au înțeles remarca, fostul fotbalist se referea la episodul din faimosul serial friends, unde personajul Ross merge să își albească dantura. Astfel, David a demonstrat iarăși ce cuplu frumos formează cu Victoria.

Deși Victoria și-a menținut un look extrem de serios atunci când vine vorba de fotografii, starul a decis să schimbe acest lucru și să devină mai deschisă cu privire la orice.

„Vreau să fiu sinceră. În trecut, probabil m-am ascuns sub armură. Spre exemplu, nu zâmbeam în public. Acum totul este diferit. Mă bucur de cine sunt la 45 de ani și îmbrățișez acest lucru. Mă simt încrezătoare, mă simt mulțumită.”, explica ea în 2019 publicației Glamour U.K.

„Toți ar trebui să se simtă ca cea mai bună versiune a lor. Să se uite la ce au realizat. Mă uit în spate la tot ca făcând parte din călătoria mea și aducându-mă unde sunt astăzi. Nu mă mai uit urât în toate pozele, să fiu sinceră. Aș purta bandane Burberry în prezent? Nu, absolut! Însă pe atunci acesta era un lucru potrivit și sunt mândră de ce eu și David am realizat.”, a continuat vedeta.