Beauty

Victoria Beckham își lansează propriul canal de Youtube. Care este motivul

nicoleta.ispasescu
November 27, 2018 12:19 PM

Actriță, femeie de afaceri, creatoare de modă și mai nou…beauty vlogger. Victoria Bekham vrea să le încerce pe toate în viața asta. Recent, aceasta a anunțat că își lansează propriul canal de YouTube și ne promite o mulțime de tutoriale de beauty.

Profilul de Instagram al Victoriei Beckham este o adevărată inspirație, mai ales la capitolul fashion. Însă vedeta vrea să se extindă și în zona de beauty, așa că se mută pe YouTube. Iată ce fel de content va crea Victoria Beckham în calitate de vlogger.

Victoria Beckham își lansează propriul canal de Youtube

Într-un videoclip filmat alături de Derek Blasberg, noul fashion și beauty director YouTube, Victoria Beckham anunță că se apucă de vlogging.

„Astăzi am vești speciale pentru voi. Îmi voi lansa propriul canal de YouTube, cu tutoriale de beauty, trucuri de styling și o mulțime de lucruri specifice mie. Stați pe aproape!”, a scris Victoria, în descrierea clipului.

 

 

View this post on Instagram

 

At September’s LFW @derekblasberg joined me at my store to celebrate #VBSince08! Today I have special news to share. I will be launching my own @youtube channel with beauty tutorials, styling tips and lots of stuff from me. Stay tuned! x Subscribe to my channel at the link in bio today x Kisses VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria Beckham a postat deja pe canalul ei de YouTube prima variantă de vlog, în care explică despre ce va vorbi în continuare.

„Îmi voi lansa propriul canal de YouTube, care va fi plin de tutoriale de machiaj, tutoriale de styling și o mulțime de lucruri specifice mie”, spune ea, după care se întoarce spre Blasberg glumind: „Și, aparent, vei apărea tu dezbrăcat. Adică, doar spun. Aparent, oamenii își doresc asta. Este ceea ce își doresc, ceea ce își doresc cu adevărat”.

Victoria și-a îndemnat fanii să se aboneze la canalul ei și se pare că aceștia nu au ezitat. Canalul a strâns deja peste 23.000 de abonați și este în continuă creștere. Fanii nerăbdători pot descoperi acolo câteva tutoriale vechi de beauty uploadate în urmă cu un an, cu care se pot delecta până când Victoria va lansa noua serie de vloguri.