Beauty

Victoria Beckham plătește peste 1.500 de dolari pentru o cremă anti-îmbătrânire. Este făcută din propriul sânge

nicoleta.ispasescu
January 16, 2019 15:02 PM

Victoria Beckham a anunțat printr-o postare pe Instagram Stories că folosește o cremă anti-îmbătrânire, facută din propriul sânge.

Crema este creată de Dr. Barbara Sturm, preferata celebritățlor pentru invenția sa, „tratamentul facial vampiric”. Designerul a publicat fotografia unui recipient și a scris alături: „Săptămâna asta voi folosi aceste produse create de Dr. Barbara Sturm”.

Vedeta a pozat ulterior și recipientul în care se afla crema hidratantă și le-a explicat fanilor: „@drbarbarasturm mi-a luat sânge și a creat factori de vindecare din celulele mele, cu proprietăți foarte puternice antiinflamatorii și regenerative.”

Soția lui David Beckham se ține extrem de bine la vârsta de 44 de ani și asta se datorează atenției sporite pe care o acordă îngrijirii.

Deși are o piele strălucitoare și tonifiată, ceea ce se poate vedea în selfie-urile sale, Victoria nu lasă niciun detaliu la întâmplare și folosește numeroase produse cosmetice pentru a-și întreține tenul.

„După ce dorm cu masca (ceea ce nu-i prea amuzant și cam simți cum se strânge pe față), pielea mea se simte minunat! Superhidratată și curată! Și foarte ușoară!”, a scris ea.

Victoria Beckham plătește peste 1.500 de dolari pentru o cremă anti-îmbătrânire. Este făcută din propriul sânge

Dr. Babara Sturm, cea care i-a preparat crema Victoriei Bekham, este preferată de celebritățile atrase de tratamentul cu produse pe bază de sânge, numit „vampire facials”, pe care ea l-a conceput.

Crema hidratantă a fost creată după ce, la un consult inițial, Victoriei i s-a luat sânge cu o seringă în care se află câteva mărgele din metal, printre care se strecoară sângele, astfel că, deși e scos din corp, acesta are aceleași condiții ca în vene. În timpul acestui proces se produc proteinele IL-1 și TGF-beta care au proprietăți benefice, scrie Daily Mail.

Anunțul Victoriei vine după ce săptămâna trecută i-a oferit fiicei sale, Harper, în vârstă de numai șapte ani, un tratament facial. Designerul a postat o înregistrare video pe contul său de Instagram, urmărit de 23,9 milioane de admiratori, în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție.

În ianuarie 2018, Victoria Beckham a dezvăluit că foloseşte zilnic produse de îngrijire a pielii care costă 735 de euro şi produse de machiaj în valoare de 415 euro. La acestea se adaugă produse pentru corp de 140 de euro şi cele de îngrijire a părului, în valoare de 74 de euro. În total, soţia fostului fostbalist David Beckham folosește zilnic produse de frumusețe care costă 1.364 de euro.