Vedete

Victoria Beckham și-a exasperat soțul cu dieta ei! De 25 de ani mănâncă același lucru: ”Cel mai rău coșmar!”

maria.apostol
February 3, 2022 16:17 PM

David Beckham a mărturisit că este uluit de faptul că soția lui respectă același meniu de 25 de ani și nu a avut decât o ”abatere” în timpul sarcinii.

Potrivit lui David Beckham, Victoria mănâncă doar pește cu legume, iar în ultimii 25 de ani a existat o singură excepție, când era însărcinată.

M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci„, a declarat David Beckham la podcastul „River Cafe Table 4”.

Victoria Beckham a vorbit și ea despre dieta sa și recunoștea că este, foarte probabil, un coșmar pentru restaurante.

Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, recunoștea vedeta.

David și Victoria Beckham, un cuplu model

Victoria Beckham a cunoscut succesul datorită carierei sale impresionante în modă, dar și a talentului muzical. Aceasta a devenit populară la sfârșitul anilor ’90. Atunci când s-a alăturat trupei pop Spice Girl, fiind poreclită în 1996 drept ‚Posh Spice’ de către publicația ‚Top of the Pops’.

Încă de pe atunci, Victoria avea look-uri inedite prin care atrăgea atenția. Ținutele sale rămânând iconice pentru perioada anilor ’90.

În 1997, vedeta își cunoștea actualul soț, pe David Beckham. Aceștia sunt și acum considerați ‚golden couple’ la Hollywood. Căci de-a lungul timpului au rămas nemișcați în fața zvonurilor privind infidelitățile și o eventuală despărțire. Mizând pe declarații emoționante despre viața lor privată. Cei doi au împreună 4 copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper și pot fi văzuți de multe ori alături de micuți.