Fashion

VIDEO EXCLUSIV: Carmen Brumă, despre tendințele actuale: ”Mie-mi place să fiu mai banală”

nicoleta.ispasescu
March 20, 2019 20:53 PM

Carmen Brumă este extrem de atentă și îi place să se documenteze despre tendințele actuale, însă este de părere că nu neapărat tot ce este la modă trebuie purtat.

Carmen a afișat de-a lungul timpului un stil clasic, rafinat și feminin, în defavoarea ținutelor îndrăznețe, vulgare.

„Eu nu îndrăznesc prea mult. Știu că acum toată lumea îți spune <<Îndrăznește, fără ținute banale>>…Nu, nene. Mie-mi place să fiu mai banală vestimentar. Îmi plac foart mult chestiile sigure, clasice, simple, minimaliste. Nu mă interesează să fiu regina tendințelor. Îmi place să iau din lucrurile care se poartă și sunt în tendințe, doar ceea ce mi se potrivește și mă avantajează”.

Carmen Brumă, despre tendințele actuale! Ce nu ar purta vedeta niciodată

Carmen Brumă ne-a mărturisit că nu ține cont de tendințe și că poartă doar ceea ce consideră că i se potrivește.

Cu toate acestea, însă, vedeta este la curent cu trendurile actuale și declară că ar purta chiar și culorile neon, însă nu din cap până-n picioare. Carmen Brumă a prins pentru a doua oară trendul culorilor neon.

„Am văzut că se poartă foarte mult culorile astea neon și lucrul ăsta îmi place foarte mult. Nu l-aș pune din cap până-n picioare, dar așa o pată de roz, de ciclam, verde fosforescent, îmi place. E o tendință care a mai fost în modă, adică eu am mai prins-o o dată”.

Cu toții avem și lucruri pe care nu le-am purta niciodată, indiferent care sunt tendințele. Ei bine, Carmen Brumă ne-a dezvăluit care sunt piesele vestimentare pe care nu le-ar purta nici dacă ar arăta ca..Naomi Campbell sau Gigi Hadid.

„Nu-mi plac foarte mult hainele oversized, nu-mi place genul ăla de sacou care curge de pe tine. Nu mă interesează. Nu-mi place și nu mă avantajează.

Sunt multe lucruri pe care nu le-aș purta. De exemplu, nu îmi plac deloc pantalonii ăștia cu talie foarte înaltă care, într-adevăr flatează silueta dacă te uiți din față. Dacă te uiți din spate…credeți-mă, nici Naomi Campbell corcită cu Gigi Hadid, nu arată bine, din spate sau din profil”.

A stricat o salopetă pe care o împrumutase de la un designer

Pentru că în rândul vedetelor se tot practică treaba asta cu împrumutatul hainelor de la designeri, și Carmen Brumă a apelat la ajutorul cuiva.

Dar ce te faci atunci când vremea nu ține cu tine și îi distrugi produsul designerului? Carmen Brumă a scăpat basma curată până la urmă.

„La evenimentele mai pretențioase colaborez cu mai mulți designeri, nu colaborez cu stiliști. Mă bucur că am găsit această formulă reciproc avantajoasă. Îmi amintesc că am fost la o petrecere care se ținea la o piscină. Eram îmbrăcată all-white și aveam niște pantaloni palazzo, foarte lungi și a început ploaia, am măturat tot ce exista pe acolo pe la piscină și îmi amintesc că aveau săracii asa o fâșie neagră de noroi. Dar mă rog, m-am dus la curățătorie, o dată, de două ori, până le-am scos o față”.