Beauty

VIDEO EXCLUSIV: Celebrul hairstylist Adrian Perjovski susține campania ”Oferă putere”, de donare a părului

nicoleta.ispasescu
February 18, 2019 10:23 AM

Adrian Perjovski este unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști din România și a devenit celebru nu doar datorită faptului că foarte multe vedete apelează la el, dar este și extrem de talentat. Dacă ați fi lângă el atunci când ține o foarfecă în mână, ați înțelege despre ce vorbim.

Salonul lui Adrian, „Jovsky Studio” susține campania ”Oferă putere”, inițiată de Fundația Renașterea, campanie care își propune să ajute femeile diagnosticate cu cancer să-și regăseasca încrederea în ele și feminitatea.

Campania „Oferă putere” constă în crearea de peruci din păr natural (donat de femei sau barbăţi cu părul lung, părul trebuie să fie de minim 15 cm lungime) pentru femeile diagnosticate cu cancer.

La îndrumarea hairstyilistului Adrian Perjovski, vedete precum Andreea Bănică, Adelina Pestrițu, Corina Caragea, fetița Ancăi Serea sau Dana Rogoz au renunțat la părul lung pentru a-l dona.

Ce trebuie să știi despre campania „Oferă putere”

Este o campanie pe termen nelimitat. Poți dona păr și bani în orice moment alegi să faci asta.

Așa cum spunea și Adrian Perjovski realizarea unei astfel de peruci constă aproximativ 150 de euro și este nevoie de mai multe cozi pentru o singură perucă.

Serviciul BraveCut constă în spălat, tuns și coafat natural. Orice alt serviciu nu face parte din pachetul BraveCut oferit gratuit și poate presupune costuri.