VIDEO EXCLUSIV: Sandra Izbașa, dezvăluiri despre cariera de actriță

nicoleta.ispasescu
March 20, 2019
March 20, 2019

La cei 28 de ani, Sandra Izbaşa, una dintre marile gimnaste ale României, a lăsat sportul deoparte şi a debutat în lumea cinematografică prin filmul ”Faci sau taci”.

Dubla campioană olimpică este în prezent antrenoare de gimnastică la CSA Steaua.

După ce a făcut cursuri de actorie, regizorul Iura Luncașu i-a dat gimnastei primul ei rol.

„A fost foarte frumos. Am lucrat o lună de zile foarte intens. Am filmat câte 12-14 ore pe timp de zi, pe timp de noapte. Astăzi este practic rezultatul muncii noastre”.

Sandra recunoaște că are emoții când se vede pe sticlă și că așteaptă din partea publicului orice fel de feed-back, fie el pozitiv sau negativ.

„Am emoții normal pentru că îmi doresc să joc cât mai bine și îmi doresc să ascult și feed-back-ul oamenilor, în urma filmului. Contează părerea oamenilor, chit că este pozitivă sau negativă, eu sper să nu fie foarte mult negativă, dar și comentariile negative mă ajută să mă autodepășesc. 

Sandra Izbașa, dezvăluiri despre cariera de actriță

Atunci când au aflat că va juca un rol în comedia polițistă „Faci sau taci”, atât familia, cât și prietenii Sandrei au fost foarte încântați și au susținut-o să-și împlinească și acest vis: „Au fost foarte încântați și abia așteaptă să mă vadă”.

Sandra nu se oprește aici, ea plănuiește să mai joace și în alte filme și să devină tot mai bună.

„Ăsta este doar începutul pentru mine. Nu m-am reprofilat total pentru că eu, în paralel, antrenez și o grupă de micuțe la clubul Steaua și trebuie să fiu cu ochii pe ele pentru că avem competiție anul ăsta. Nu pot să mă despart de ele. Dar încerc să mă împart sau să mă clonez eventual, dacă s-ar putea”

Există oare vreo legătură între sport și cinematografie? Categoric da, iar gimnasta ne-a mărturisit următoarele:

„Au puncte comune pentru că sportul m-a educat și în momentul în care a venit Iura Luncașu și mi-a propus să joc în filmul lui, tot ce am folosit eu în sportul de înaltă performanță a fost foarte benefic pentru film. Am respectat fiecare indicație primită de la Iura Luncașu și totul a ieșit în regulă”.


Share