News

VIDEO. Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

iulia.statie
March 8, 2021 08:20 AM

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului! În interviul pe care i l-au oferit vedetei de televiziune Oprah Winfrey, aceștia au făcut publice detalii despre al doilea copil.

Pe aceeasi temaCâți medici o vor asista pe Meghan Markle la naștere

Fetiță sau băiețel? Meghan Markle și Prințul Harry au spus sexul celui de-al doilea bebeluș

Meghan Markle și Prințul Harry anunțau pe data de 14 februarie 2021 că vor deveni părinți pentru a doua oară. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, dezvăluia un reprezentant al cuplului pe atunci.

Cei doi au fost extrem de discreți încă de când s-au mutat în America și au renunțat la titlurile regale, dar iată că au decis să dezvăluie că așteaptă o micuță fetiță în timpul interviului cu Oprah Winfrey.

„Este fetiță.”, a zis Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat. „Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată.”, a continuat Ducele de Sussex.

Se pare că au fost dezvăluite câteva detalii despre sexul bebelușului chiar de curând. Într-o apariție la un eveniment Spotify, Meghan Markle a apărut purtând o bijuterie ce i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că este posibil ca aceasta să aștepte o fetiță.

Meghan Markle a oferit un indiciu cu privire la sexul bebelușului

Ducesa de Sussex a afișat un inel roz, semnat Ecksand, ce valorează 1,346 dolari. Datorită nuanței alese, admiratorii cuplului au sugerat imediat că aceasta va avea o fetiță, dar până acum nu a existat confirmarea.

Cei doi au dezvăluit o fotografie pe data de 14 februarie 2021, în care burtica fostei actrițe era vizibilă, ea purtând o rochie Carolina Herrera, creată pentru ea pe când era însărcinată cu primul copil, Archie.

Data aleasă de Ducii de Sussex are legătură cu Prințesa Diana. Regretata Prințesă și Prințul Charles dezvăluiau în urmă cu 37 de ani că așteaptă al doilea copil, pe Prințul Harry. Deși cei doi făceau anunțul emoționant public pe data de 13 februarie 1984, veștile apăreau pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume abia următoarea zi.