News

Andreea Ibacka, despre garderoba din timpul sarcinii: „Purtam aceiași blugi, dar desfăcuți”

nicoleta.ispasescu
March 16, 2019 09:44 AM

Andreea Ibacka a devenit pentru prima oară mamă, la sfârșitul anului trecut. Deși a avut o naștere cu probleme, Andreea spune despre perioada sarcinii că este una extraordinară.

„N-a fost greu pentru mine să fiu insărcinată. Dificilă a fost doar nașterea. Am acumulat foarte puține kilograme în cele nouă luni, cred că am luat 9 kg, cele necesare pentru copil. Le-am dat jos în prima săptămână”.

Andreea s-a refăcut extrem de rapid după naștere și este într-o formă de zile mari.

Întrebată cum reușește să se mențină atât de bine și cum a scăpat atât de ușor de kilogramele în plus, Andreea ne-a mărturisit: „Hai să trecem la următoarea întrebare. Mănânc numai ciocolată, pentru că alăptez și nu dorm noaptea. Am nevoie de energie, să mă răsfăț și eu într-un fel. Nu fac sport, dar urmează…de luni! Chiar vreau să fac sport pentru că am dat kilogramele jos, dar încă e nevoie să lucrez mușchii, că nu mai am pătrățele ca înainte”.

Andreea Ibacka, despre garderoba din timpul sarcinii: „Purtam aceiași blugi, dar desfăcuți”

Odată cu sarcina vine ar trebui să vină și o altă garderobă. Dar ce să vedeți, Andreea Ibacka a „forțat-o”, după cum ea afirmă, și a purtat hainele pe care le avea.

Era și păcat să investească în alte haine, mai ales că nu a luat foarte multe kilograme în plus.

„Fix aceleași haine. N-am avut nevoie pentru că am acumulat kilograme și volum în zona burții, dar în rest am fost cam la fel. Atunci purtam aceiași blugi, dar desfăcuți. Nu puteam niciodată să-mi închid nasturele la blugi, trăgeam maxim fermoarul și aveam grijă să nu îmi cadă pe parcursul zilei. Am tot așteptat momentul în care o să trec la garderoba de gravidă, dar dacă am avut noroc și n-a fost cazul nu mi-am mai luat. Am forțat-o. N-am mai purtat aceleași haine foarte mulate, dar aveam multe haine lejere care brusc deveniseră mulate”.