News

Zina Dumitrescu a ajuns piele şi os! Fosta creatoare de modă refuză să mai mănânce

andreea voicu
February 6, 2019 10:31 AM

Din 2011, Zina Dumitrescu trăiește la azilul de bătrâni ‘Casa Snagov’ din localitatea Ghermăneşti, unde își duce batrâneţea. Mama modei româneşti s-a resemnat cu gândul că fiul său, Cătălin Negreanu, nu a mai trecut de ani buni să o viziteze.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan, o graviduță în formă! S-a îngrășat doar 9 kilgrame!

”De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă”, declara cu ceva timp în urmă directorul instituţiei, Ion Cassian.

Zina Dumitrescu a ajuns piele şi os!

Mama Zina s-a schimbat enorm în ultimii ani, iar cea mai recentă apariţie televizată a sa i-a şocat pe toţi. Fosta creatoare de modă a slăbit foarte mult şi refuză să mai mănânce. A ajuns piele şi os.

Zina Dumitrescu a apărut la tv, după o lungă absenţă. Aceasta a vorbit, în direct, la emisiunea ‘Agenţia Vip’ a lui Cristi Brancu.

Realizatorul tv a remarcat că Mama Zina a slăbit mult, dar fosta creatoare de modă a ţinut să îl contrazică.

„Aşa am fost întotdeauna. Nu îmi dau seama dacă am slăbit”, i-a spus Zina Dumitrescu lui Cristi Brancu

„În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic!

Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză.”, a adăugat şi Ion Cassian, directorul azilului de bătrâni.