News

Viva la diva! Mariah Carey s-a pozat sexy și elegantă într-o piscină aproape înghețată

maria.apostol
December 30, 2021 11:52 AM

Mariah Carey a arătat milioanelor de fani că este într-o formă fizică demnă de invidiat. Ea a intrat într-o piscină aflată în mijlocul troienelor de zăpadă și și-a udat o superbă rochie de seară.

Mariah Carey nu a renunțat nici la ochelarii de soare, la bijuteriile prețioase sau la paharul cu șampanie în momentul în care a decis să se bage în piscina ei exterioară din înzăpezitul Aspen. Acolo unde-și petrece sărbătorile alături de copii și de iubit.

Rochia decoltată și strâmtă nu a împiedicat-o pe artista de 52 de ani să se bage în apă. Ba mai mult, a afișat și un zâmbet larg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) 

Piesa care îi umple conturile an de an

Mariah Carey a dat lovitura cu piesa care se aude de fiecare dată în preajma Sărbătorilor de iarnă, „All I Want for Christmas Is You”.

Nu acum, ci de 27 de ani încoace. Artista cu o avere impresionantă a lansat hitul în 1994, dar este la fel de relevant și în ziua de azi. Nu numai popularitatea muzicii sale o bucură pe Mariah, ci și faptul că-i aduce bani în fiecare an. Între 600.000 și un milion de dolari se adaugă an de an în conturile divei doar datorită difuzării acestui hit la tv, radio, în reclame sau în marile magazine.