News

Viviana Sposub a fost înlocuită la 'Vorbește lumea'. Cine a venit în locul ei

iulia.statie
March 10, 2021 15:23 PM

Multe schimbări se petrec la emisiunea ‘Vorbește lumea’ de la PRO TV. După ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, în locul ei a venit Lora, pentru ca vedeta să se ferească de anumite pericole. Acum, o altă colegă s-a alăturat echipei.

Pe aceeasi temaViviana Sposub visează la rochia de mireasă! Vedeta își dorește o familie cu mulți copii

Cine a venit în locul Vivianei Sposub la ‘Vorbește lumea’

Lora a mai prezentat emisiunea și în trecut alături de Cove, când Adela Popescu era însărcinată cu al doilea copil, dar surprizele nu s-au oprit aici. În locul Vivianei Sposub, ce prezenta noutățile despre vreme, a venit o altă colegă, anume Francesca Dulceanu.

Pe Francesca Dulceanu o cunoaște multă lume, căci aceasta participa în 2021 la emisiunea ‘X Factor’, unde ajungea până în semifinală cu trupa RED. Cove anunța acum câteva zile că în echipa ‘Vorbește lumea’ se va alătura și ea, venind în locul Vivianei Sposub: „De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viața noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ține la curent cu datele despre vreme.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciska (@franciscaofficial)

Cât despre noua provocare din viața ei profesională, Francesca a dezvăluit: „Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoții, dar eu sper că sunt constructive și că o să facem treabă bună.”

Ea a explicat că încă de mică îl urmărea cu mare drag pe Florin Busu: „Vreau să spun că atunci când eram micuță, în preajma sărbătorilor de iarnă, așteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara așteptam să îmi spună că va fi cald. Și eram tare supărată când nu se întâmpla așa.”

Noi schimbări la ‘Vorbește lumea’. Francesca Dulceanu s-a alăturat echipei

De asemenea, aceasta a povestit că o să aducă multă veselie în platou. „Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu sunt o persoană spontană și o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Și dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”, a adăugat aceasta.

În toamna anului trecut, Viviana Sposub surprindea pe toată lumea participând la emisiunea ‘Ferma’, unde s-a îndrăgostit de George Burcea. Vedeta trăiește și acum o poveste de dragoste minunată, dar, după eliminarea din competiție, aceasta nu a mai revenit la emisiunea ‘Vorbește lumea’ și nici nu a făcut declarații în acest sens. Iată că a venit momentul și în platou a apărut o prezență nouă, telespectatorii fiind uimiți.