News

Viviana Sposub, clipe dureroase! În ce accident a fost implicată aceasta

iulia.statie
November 26, 2020 14:15 PM

Viviana Sposub a avut o provocare uriașă de înfruntat acum câțiva ani, când a fost implicată într-un accident. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce aceasta împlinise 18 ani, iar momentul dureros a marcat-o profund.

Pe aceeasi temaViviana Sposub, prima declarație despre fetițele pe care George Burcea le are împreună cu Andreea Bălan: „Da, o să fiu mamă vitregă”

Viviana Sposub a trecut prin clipe grele

Viviana Sposub a povestit totul despre accidentul suferit, dar și despre cum a marcat-o momentul, explicând că a avut momente dificile de înfruntat, căci a trebuit să stea la pat pentru mult timp. „Da… A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.”, a spus ea în exclusivitate pentru revista Viva!.

„După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări.”, a continuat aceasta.

„A fost momentul în care nu mi-am mai dorit muzică, ci televiziune, renunțând astfel la ideea de a urma Conservatorul. Cred că tata a fost cel mai fericit când am ales să urmez o altfel de facultate și să las latura mea artistică deoparte. Totuși, atunci când lucrurile sunt menite să se întâmple, nu mai contează cât de mult te opui. Așa că iată-mă aici!”, a spus ea.

Viviana Sposub vrea o carieră în muzică

De asemenea, deși accidentul a schimbat traiectoria profesională pe care Viviana o avea, aceasta se gândește să se reîntoarcă la marea ei dragoste, muzica.

„Cum spuneam și mai devreme, accidentul de la 18 ani mi-a schimbat direcția. Viața de artist în România este incertă, nesigură din multe puncte de vedere. În clasa a douăsprezecea am hotărât cu părinții mei că cel mai bine pentru mine ar fi să urmez un alt drum și să găsesc un job 9-to-5. Totuși, sufletul de artist nu îl potolește nimeni, așa că mă bate din ce în ce mai mult gândul să mă reapuc de cântat și să fac lucrurile fix cum simt eu.”, a zis ea pentru publicația menționată mai sus.