News

Viviana Sposub, diagnosticată pozitiv cu coronavirus

iulia.statie
October 19, 2020 10:40 AM

În urmă cu doar câteva zile, George Burcea a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar iubita sa, Viviana Sposub, a decis să își facă și ea testul.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

Viviana Sposub, testată pozitiv cu noul coronavirus

Rezultatul a fost unul pozitiv, așa că vedeta s-a izolat la domiciliu și i-a anunțat pe cei cu care a intrat în contact în ultima perioadă. Starea de sănătate a ei este una bună, prezentând doar câteva semne de răceală în urmă cu doar câteva zile. Aceasta este optimistă și a povestit că este sigură că ea și George Burcea vor trece cu bine peste această provocare.

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment.”, a spusViviana Sposub, potrivit știrileprotv.ro.

George Burcea, diagnosticat cu noul coronavirus

În urma efectuării unui test rapid, George Burcea a fost confirmat cu noul coronavirus. La recomandările medicilor, el a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT-PCR. Fostul partener al Andreei Bălan a explicat că a anunțat toate persoanele cu care a luat contact în ultima vreme. Totuși, actorul are o stare de sănătate bună și nu prezintă simptome grave.

“Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, potrivit PRO TV.