News

Viviana Sposub, noi dezvăluiri despre relația cu George Burcea

iulia.statie
October 30, 2020 13:57 PM

Viviana Sposub a vorbit despre relația sa cu actorul George Burcea, explicând că înainte să îl cunoască, nu avea o părere foarte bună despre acesta.

Pe aceeasi temaViviana Sposub, diagnosticată pozitiv cu coronavirus

Viviana Sposub a făcut dezvăluiri despre relația cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la emisiunea ‚Ferma’, difuzată la PRO TV. Povestea lor a fost urmărită cu drag de toți telespectatorii, dar actorul a trebui să se retragă din show din cauza unor probleme de sănătate, în timp ce partenera sa a rămas.

Vedeta a vorbit despre legătura ei cu actorul, povestind că totul s-a întâmplat natural între ei. „George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.”, a spus aceasta pentru revista Viva!.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a adăugat aceasta.

Cei doi s-au izolat împreună pentru a nu îi pune în pericol pe cei dragi atunci când au aflat că au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus, iar Viviana a recunoscut că nu a locuit niciodată cu un bărbat, iar gândul o sperie.

„Nu am locuit niciodată cu un bărbat și mă sperie de mor gândul ăsta! Deși am avut  relații serioase, am amânat acest moment până când nu a mai fost necesar. Până nu de mult, am locuit cu două prietene foarte bune și ne-am bucurat de viața de studente. Chiar înainte de ‘Ferma’ m-am mutat singură, așa că vreau să mă bucur de etapa asta. Eu cu mine sunt cel mai bine, dar nu mă supăr dacă mai primesc și o vizită din când în când.”, a spus ea.

„Bărbatul George doarme mai mult și nu spală vasele! În rest, găsesc aceeași listă lungă de calități la ambele variante.”. a adăugat Viviana Sposub, întrebată despre diferențele pe care le găsește la iubitul său acum că nu mai sunt la filmări.