News

Viviana Sposub, prima declarație despre fetițele pe care George Burcea le are împreună cu Andreea Bălan: „Da, o să fiu mamă vitregă”

iulia.statie
November 25, 2020 10:40 AM

Viviana Sposub a vorbit pentru prima oară despre fetițele pe care George Burcea le are împreună cu Andreea Bălan.

Pe aceeasi temaCe planuri de viitor au Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub: „Da, o să fiu mamă vitregă.”

La emisiunea ‚Ferma’, aceasta a vorbit despre Ella și Clara, fetițele pe care iubitul său, George Burcea, le are cu fosta soție, Andreea Bălan. ”George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, i-a spus Andrei Stoica Vivianei Sposub, potrivit revistei Viva. Aceasta a răspuns: Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la emisiunea ‚Ferma’, difuzată la PRO TV. Povestea lor a fost urmărită cu drag de toți telespectatorii, dar actorul a trebui să se retragă din show din cauza unor probleme de sănătate, în timp ce partenera sa a rămas.

Vedeta a vorbit despre legătura ei cu actorul, povestind că totul s-a întâmplat natural între ei. „George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.”, a spus aceasta pentru revista Viva!.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a adăugat aceasta.