Beauty

Viviana Sposub, totul despre implanturile mamare! A apelat sau nu la medicul estetician

iulia.statie
December 28, 2020 11:51 AM

Viviana Sposub a fost de multe ori acuzată că a recurs la medicul estetician pentru a își asigura un bust generos, iar acum, vedeta a decis să spună dacă are sau nu implanturi mamare.

Pe aceeasi temaViviana Sposub, prima declarație despre fetițele pe care George Burcea le are împreună cu Andreea Bălan: „Da, o să fiu mamă vitregă”

Are Viviana Sposub operații estetice?

Viviana Sposub este o femeie superbă, ce a atras atenția încă de la începutul aparițiilor sale. Aceasta formează un cuplu cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, de care s-a apropiat foarte mult la emisiunea ‚Ferma’, interacțiunea dintre cei doi fiind extrem de urmărită de către fani.

Într-un interviu pentru revista Viva!, Viviana a spus adevărul, explicând faptul că nu a apelat la medicul estetician și se bucură de o genă extrem de bună, moștenită de la toate femeile din familia sa.

„Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a dezvăluit aceasta.

Ce a dezvăluit aceasta

De asemenea, aceasta a povestit că înainte de a ajunge la liceu, era complexată de bustul său: „Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: ‘Eu nu o să port niciodată decolteu!’. Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret.”

Pe măsură ce au trecut anii, aceasta a început să învețe să se accepte așa cum e. „Dar am crescut și am început să mă iubesc fix așa cum sunt, ba, mai mult, am început să pun în evidență și să mă bucur din plin de acest atu. Desigur, nu am vrut să țin bucuria doar pentru mine!”, a adăugat Viviana Sposub pentru publicația menționată mai sus.