News

Vladimir Putin, din nou tată! Alina Kabaeva, iubita președintelui, a adus pe lume gemeni

adelina.duinea
May 14, 2019 14:04 PM

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a devenit din nou tată, potrivit Click!. Liderul rus mai are două fiice din căsnicia anterioară cu Lyudmila Skhrebneva. De curând, presupusa sa iubită a născut gemeni.

Vladimir Putin, din nou tată!

Alina Kabaeva, iubita președintelui, a adus pe lume gemeni

Potrivit presei ruse, iubita preşedintelui Rusiei, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut într-o clinică din Moscova, în data de 7 mai.

Potrivit site-ului Dom2Life.ru, citat de Click!, Alina Kabaeva a născut la Maternitatea Kulakov din Moscova. Surse apropiate susțin că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi.

Informația este cu atât mai plauzibilă, având în vedere că în data de 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult decât atât, accesul la etajul patru al spitalului a fost permis doar anumitor cadre medicale, potrivit Adevărul.

Citește și: Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică, însă viaţa ei personală este ferită de ochii curioșilor.

Deși cei doi nu au confirmat în mod oficial că formează un cuplu, se vehiculează că aceasta este de ceva vreme iubita lui Vladimir Putin. Între cei doi este o diferență de 30 de ani

De-a lungul timpului, s-a speculat și că Alina şi Putin ar mai avea o fetiţă împreună, născută acum patru ani în Elveţia. Liderul de la Kremlin mai are are două fiice, Maria și Katerina.

Vladimir Putin, din nou tată