Fashion

Vrea să trăiască visul american! Laura Giurcanu se mută în State

Irina Pana
April 29, 2018 14:45 PM

Vrea să trăiască visul american! Laura Giurcanu se mută în State! Abia întoară din Los Angeles, Laura Giurcanu a „aterizat” direct pe litoralul românesc.

Pe aceeasi temaCe și-a pus Ilinca Vandici în geanta Chanel pentru 1 mai? „Diamante și...nebunii”

Unde-i loc de distrație, Laura spune: Prezent!

La doar 21 de ani, tânăra are mari planuri de viitor, iar ascensiunea sa în carieră este abia la început. În România, Laura este unul dintre cei mai populari influenceri, dar în LA? De ce aceste plimbări tot mai dese în Statele Unite? Care este scopul acestora? „Am niște planuri profesionale, dar momentan doar distracție”, motivează Laura Giurcanu pentru Verdict.ro

Ce planuri profesionale are peste ocean, nu știm. Încă! „Mai bine să vedeți. Și apoi…”

Atentă întotdeauna la aparițiile sale în public, Laura afișează un look simplu, dar cool.  „Ochelarii sunt de pe un site, de acolo (LA) – vreo 10 $., costumul de baie tot de pe un site – vreo 20 $. Asta e o cămașă furată de la un băiat, niște pantaloni furați, iar ăștia sunt adidașii mei favoriți. Kanye West, Yeezy”, mărturisește Laura.

Vizibil pasionată de tatuaje, Giurcanu a strâns, în 21 de ani, peste 20 de tatuaje! Un număr direct proporțional cu vârsta sa. Dar ce o inspiră și ce semnifică pentru ea aceste tatuaje? Cum alege să își facă un tatuaj, ne spune chiar ea: „Dacă ceva este suficient de important pentru mine, chiar dacă sunt foarte tânără, doar 21 de ani și toată lumea îmi spune că mai am timp, fiecare semnifică ceva! Are o însemnătate puternică pentru mine. Și, am făcut-o, iar dacă că îmi plac acum, or să-mi placă toată viața.”

Meseria de influencer nu este ceva nou pentru Laura Giurcanu. Cum a devenit cunoscută și când a început totul? „Am început de mult. M-am filmat pe YouTube, m-am pus pe net și lumea a reacționat bine. Când m-am apucat, nu m-am gândit atât de departe. S-a întâmplat.” 

Tânăra afirmă că îi place viața ei de acum, că e frumoasă, dar planurile sale pentru viitorul apropiat sunt altele. „Vreau să mă întorc în Los Angeles o vreme. Mai e de lucrat… M-am întors să stau toată vara acasă, mai am niște planuri. Mergem la festivaluri, la mare, iar în toamnă vreau să mă întorc înapoi. Vreau să stau un an. Măcar un an”, conchide Laura Giurcanu.

Vrea să trăiască visul american și nimic nu o poate împiedica. A cunoscut faima în România, iar acum vrea să se relocheze în America. Deznodământul îl vom afla curând, până atunci Laura se distrează cu prietenii ei, în minicavanța de 1 mai, la Mamaia.

Urmăriți video-ul pentru a vedea declarațiile complete ale Laurei Giurcanu!