Vrei o ținută impecabilă? Mergi la sigur, cu un costum negru!

Verdict.ro
January 3, 2018
January 3, 2018

Ce faci atunci când vrei o ținută impecabilă, dar nu știi cu ce să te îmbraci? In marea de tendințe și de propuneri , s-ar putea să te afli într-o dilema vestimentară ce are o soluție incredibil de simplă: clasicul!

Ce presupune acest lucru? Mizează pe o ținută banal de simplă, dar cu un potențial fabulous, cum este costumul negru! Două elemente clasice, îmbinate perfect pentru a construi cele mai stylish apariții.

Atunci când diversitatea propunerilor vestimentare devine copleșitoare, una din cele mai înțelepte opțiuni este să te întorci către ținutele de bază, care îți garantează atât un look reușit, cât și confortul unei alegeri cu care nu poți da greș, indiferent de sezon sau de locul unde vrei să îl porți.

Costumul negru, acest clasic fără vârstă, este genul de ținută pe care o poți purta atât la o petrecere într-un club, la un cocktail elegant și chiar la o cină, între prieteni.

Reintepretările actuale ale costumului îți oferă posibilitatea de a alege modelul care să îți vină ca turnat : pantaloni slim, evazați, cu talie înaltă sau joasă, sacou cambrat, supradimensionat, cu peplum și lista rămâne deschisă.

In plus, te poți juca cu accesorizarea pentru a duce ținuta în direcția stilistă propusă. O centură lată în talie îți va sublinia talia și va crea un echilibru al volumelor, mai ales dacă alegi o pereche de pantaloni evazați. O centură subțire, bătută cu pietre, va oferi o notă glam unui look all-black, discret.

Dacă porți sacoul direct pe piele, poți alege un colier cu lanț lung și subțire, pentru a-ți pune în valoare decolteul adânc.

Nu uita de pantofii cu toc înalt, un simbol feminin de putere, perfect compatibil cu un costum de inspirație masculină.

Iată cum au purtat vedetele costumul negru și cum îl poți purta și tu!


Share