Living

Whitney Houston, abuzată sexual de o femeie! Dezvăluiri cutremurătoare despre motivul sinuciderii

alexandra dutu
May 17, 2018 17:21 PM

Regizorul Kevin Macdonald a dezvăluit adevărul cutremurător despre viața lui Whitney Houston și motivul care ar fi distrus-o psihic pe aceasta și ar fi determinat-o să-și pună capăt zilelor.

Regizorul Kevin Macdonald susține că Whitney Houston ar fi fost molestată de o femeie și că i-ar fi vorbit despre suferința aceasta asistentei ei personale, Mary Jones, care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

”A fost ceva la ea care a bulversat-o foarte tare, pentru că ea niciodată nu s-a simțit bine în pielea ei. Părea asexuală, într-un mod ciudat. Era o femeie frumoasă, dar nu a fost niciodată sexy. Am văzut și am filmat cu oameni care în copilărie au fost abuzați sexual și era ceva din maniera ei de a fi care m-a dus cu gândul la asemănarea cu ei – un discomfort psihic, poate asta a fost. După ce am deschis subiectul acesta, unii oameni mi-au spus ”off the record” că Whitney le mărturisise că a fost abuzată și acesta era unul dintre motivele ei auto-tortură. A durat destul de mult timp până ca cineva să vorbească despre asta, însă într-un final, familia a făcut-o. Mary Jones, care i-a fost alături lui Whitney în ultimii ani și care o cunoștea, a spus că artista i-a vorbit despre abuzul al cărei victimă a fost și ce efect a avut acesta asupra ei. Asta a schimbat tot ceea ce știam despre povestea vieții lui Whitney. Aceasta susține că Whitney i-ar fi spus: ”Mary, și eu am fost molestată când eram mică. Însă nu a fost un bărbat, ci o femeie. Nu, nu i-am spus niciodată mamei mele”, a declarat regizorul Kevin Macdonald la premiera filmului biografic al artistei, care a avut premiera la Cannes, potrivit vanityfair.com.