News

Will Smith, blamat de propria soție, după ce i-a luat apărarea în cadrul premiilor Oscar: ”A reacționat exagerat!”

maria.apostol
April 9, 2022 19:40 PM

Deși pare de necrezut, iată că actriţa americană Jada Pinkett Smith spune despre soţul său, Will Smith, că a reacţionat „în mod exagerat” la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu „avea nevoie să o protejeze”. 

Deși în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa Jada Pinkett Smith ar fi pasat întreaga responsabilitate asupra lui Will Smith, relatează ziarul spaniol ABC.

Jada nu este totuşi „supărată” pe Will Smith, după palma pe care acesta i-a dat-o lui Chris Rock. Dar şi-ar fi dorit să nu fi existat acest contact fizic. „S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat„, a declarat ea unor surse apropiate.

Atât el, cât şi ea, ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat„, a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

Academia de film americană se va reuni pentru a decide eventuale sancţiuni.

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor

După incidentul incredibil petrecut în direct la gala Premiilor Oscar 2022, când Will Smith l-a lovit în figură pe Chris Rock, actorul a fost pus la zid de mai toată lumea. Motiv pentru care a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor.

Lista celor pe care i-am rănit este lungă. Și îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi. Dar și toţi cei care au fost în public sau acasă„, a scris actorul.

Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite„, a spus el.