Fashion

Willow Smith a purtat o ținută Seen Users la premiera filmului Aladdin

irina.letitia
May 23, 2019 16:20 PM

Willow Smith a impresionat întreaga audiență cu apariția sa de la premiera filmului Aladdin, ce a avut loc ieri seară în Los Angeles. Fiica lui Will Smith a purtat o ținută semnată Seen Users, unu dintre cele mai apreciate branduri românești ale momentului.

Willow Smith a purtat o ținută Seen Users la premiera filmului Aladdin

Prezentă la eveniment pentru a-și susține tatăl, care joacă rolul duhului în peliculă, Willow a reușit să capteze întreaga atenția cu outfit-ul său inedit, reprezentativ pentru stilului rebel, dar sexy, al vedetei.  Deși are doar 19 ani, Willow s-a remarcat de ceva timp prin originalitatea cu care își mixează și poartă hainele, iar această apariție este una lăudată la scară largă, fiind apreciată și de revista Vogue.

Willow a descoperit brandul românesc pe Instagram și a ales o ținută all-black, compusă dintr-o piesă neobișnuită, o rochie-sacou din colecția Seen Users 5.0 . Bazată pe dualitate, una dintre filosofiile brandului, rochia evidențiază tensiunea dintre feminin și masculin, clasic și sexy.

Jumătate sacou, jumătate rochie, ținuta perfect echilibrată pentru a pune în evidență jocul stilistic i-a adus lui Willow aprecierea unanimă, marcând astfel o importantă evoluție vestimentară a vedetei.  O vedem aici mai matură, mai seducătoare, dar cu același spirit independent și original cu care ne-a obișnuit.

Willow a completat ținuta cu o pereche de sandale elegante, cu toc înalt, dar și cu un make-up și o coafură menită să facă o declarație de stil, în completarea pieselor alese: rujul roșu și coafura cu dreaduri.

Brandul Seen Users, aflat sub direcția artistică a Cristinei Săvulescu, nu este la primul succes internațional. Pe lângă vedetele autohtone care aleg adesea piesele sale, ținutele Seen au fost purtate de-a lungul timpului de nume cu rezonanță pe scena internațională: Lady Gaga purtat o salopetă Seen , Zendaya a ales un costum, iar Solange Knowles și Caroline Vreeland au fost surprinse în mai multe ocazii purtând ținute Seen.