News

Willow Smith, reacție neobișnuită despre viața sentimentală a părinților săi, Will Smith și Jada Pinkett Smith

iulia.statie
September 30, 2020 10:40 AM

Jada Pinkett Smith și soțul ei, Will Smith, au făcut dezvăluiri neașteptate în iulie, atunci când au vorbit despre despărțirea lor, dar și despre relația complicată pe care Pinkett Smith a avut-o cu artistul August Alsina în timp ce era departe de soțul ei.

Pe aceeasi temaWillow Smith a purtat o ținută Seen Users la premiera filmului Aladdin

Ce spune Willow Smith despre relația mamei sale cu August Alsina

Se pare că această conversație nu doar că a calmat tabloidele, dar a inspirat-o și pe fiica lor, Willow Smith. Într-un episod din ‚Red Table Talk’, vedeta în vârstă de 19 ani i-a spus mamei sale că a fost extrem de mândră pentru că ea a acceptat să ducă acel dialog extrem de greu în fața publicului.

„Pentru a putea să te văd pe tine și pe tata făcând asta, pentru mine a fost ca și cum, ok, acesta este ceva adevărat. Aceasta este iubirea adevărată.”, a spus ea.

„Când tu poți să gândești la lucruri ca: ‚Sunt cu tine, voi sta cu tine și o să te țin de mână pentru că te iubesc;. Asta este cu adevărat important.”, a zis aceasta.

Părinții lui Willow formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, cei doi împlinind 23 de ani de căsnicie pe 31 decembrie. Pentru cei ce nu mai țin minte, recent, a izbucnit un scandal, după ce rapper-ul August Alsina a recunoscut că a avut o relație cu Jada Pinkett Smith, toată lumea crezând că ea și Will Smith au un mariaj deschis.

Ce au dezvăluit Jada Pinkett Smith și Will Smith

În acel episod special, vedeta a recunoscut că a avut o ‚relație complicată’ cu Alsina, însă, totul s-a întâmplat în timp ce ea și Smith au decis să ia o pauză de la mariaj. Cât despre faptul că Will și-a oferit acordul, actorul a dezvăluit că acest lucru nu este adevărat.

„Cred că el (August) a vrut să explice că nu este un distrugător de familii. Am intrat într-o relație complicată cu August. A fost o relație, absolut. Treceam prin multă durere, mă simțeam rănită în relația aceea, mi-am dat seama că nu îmi pot găsi fericirea în afara sinelui meu. Noi doi treceam printr-un proces de vindecare într-o diferită manieră. A trecut mult timp până m-am simțit bine din nou.”, i-a spus Jada soțului său, Will Smith.