News

Wiz Khalifa are o nouă iubită? Ce spune Winnie Harlow

iulia.statie
October 15, 2019 16:57 PM

Rapperul în vârstă de 32 de ani a fost surprins de curând cu o femeie misterioasă, imediat după despărțirea de modelul Winnie Harlow.

Pe aceeasi temaAmber Rose este gravidă cu al doilea copil! Cum a făcut marele anunţ

Zvonurile privind relația lui Khalifa și a lui Winnie au pornit de vara trecută și aceștia și-au oficializat relația în octombrie, anul trecut. Deși motivul despărțirii este neclar, se pare că rapperul a decis să își refacă viața.

Wiz Khalifa are o nouă iubită? Ce spune Winnie Harlow

Khalifa are un copil din fosta căsnicie cu Amber Rose. Acesta a fost surprins îmbrățișând o femeie misterioasă în timpul unei seri în oraș alături de prietenii săi.

Poza a fost repostată de cei de la The Shade Room de pe pagina de socializare a prietenului lui Wiz, Xavier. Totuși, nu se știe cine este noua iubită a rapperului. “Se pare că Wiz Khalifa are o nouă iubită.”, au scris aceștia.

Winnie a comentat imediat, spunându-și părerea despre noua relație: “Nu mă băgați și pe mine în asta. Totuși, pare frumoasă!”

Se pare că Winnie nu dorește să aibă parte de dramă sau de anumite presupuneri.

Cei de la TSR au făcut câteva cercetări și au aflat identitatea misterioasei femei, însă nu au dezvăluit numele său. Totuși, aceștia au confirmat că aceea nu a fost prima întâlnire a celor doi.

Oricum, întrebarea ce a stat pe buzele tuturor și-a găsit răspunsul.

Cine este iubita lui Wiz Khalifa? Numele acesteia este Aimee Aquilar și este destul de cunoscută pe Instagram.

Conform TSR, rapperul îi comentează lui Aimee la poze de ceva vreme.

Khalifa și Aquilar nu și-au confirmat relația încă, dar Winnie Harlow rămâne încă disponibilă.

Sursă: E! News