News

Xonia a explicat de ce are fața desfigurată: 'Este o problemă medicală'

andreea voicu
October 15, 2019 15:59 PM

Xonia a ajuns de nerecunoscut! Artista are fața desfigurată, iar fanii au criticat-o pe rețelele de socializare. Recent, artista a oferit primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Pe aceeasi temaAndra, despre operațiile estetice: „Voi vrea o intervenție”

Xonia a explicat de ce are fața desfigurată: ‘Este o problemă medicală’

Ea a fost pusă la zid că a exagerat cu operațiile estetice, însă adevărul e cu totul altul. Xonia a explicat că nu știe motivul pentru care are chipul atât de umflat, deși și-a făcut toate analizele.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus.’, a declarat Xonia la Antena 1.

Solista și-a făcut mai multe intervenții estetice, însă a negat că și-ar fi injectat și pomeții.

‘Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea’, spunea Xonia, în urmă cu mult timp.