News

Yolanda Hadid, fotografie inedită cu nepoata ei, fiica lui Gigi Hadid

iulia.statie
October 19, 2020 16:35 PM

Yolanda Hadid a publicat o nouă fotografie emoționantă pe Instagram cu micuța pe care Gigi Hadid o are împreună cu Zayn Malik.

Pe aceeasi temaCum a schimbat carantina relația lui Gigi Hadid cu Zayn Malik

Yolanda Hadid a dezvăluit o fotografie emoționantă cu nepoata ei

„Inima mea are multă dragoste și bucurie pentru această micuță fetiță ce este un înger trimis de sus către noi. Mulțumesc mami și tati pentru că m-ați făcut bunică, ador fiecare minut din această experiență.”, a scris Yolanda Hadid, ce a devenit bunică în urmă cu aproape o lună.

Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani și Zayn Malik, în vârstă de 27 de ani, au anunțat pe 23 septembrie că au devenit pentru prima oară părinți.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, a scris acesta.

La puțin timp după, Gigi Hadid a scris și ea un mesaj emoționant pe social media: „Fata noastră s-a alăturat pe acest pământ și deja ne-a schimbat lumea.”

Se pare că Yolanda a îmbrățișat pe deplin noul rol de bunică și nimic nu ar putea să o facă mai fericită și mai mândră, după cum a dezvăluit o sursă pentru publicația Us Weekly.

Cum se descurcă Gigi Hadid și Zayn Malik cu micuța lor

De asemenea, Gigi și Zayn Malik se bucură extrem de mult de noua etapă din viața lor și nu se mai satură de micuța fetiță. „Totul a decurs fără probleme și ea se recuperează la penthouse-ul ei. Gigi se simte minunat și nu îi vină să creadă că ei au creat un înger. Este cu adevărat îndrăgostită și a avut multe momente emoționante în timp ce își ținea în brațe fetița.”, a zis o sursă pentru E! News.

„Zayn a fost extrem de emoționat atunci când fetița s-a născut. A fost un moment special pentru el. Acesta a spus că s-a schimbat pentru totdeauna și niciodată nu o să o dezamăgească pe Gigi sau pe fetiță. El vrea să fie cel mai bun tată și este extrem de bucuros.”, a continuat sursa.