Zendaya: Actriță și style icon

ioana pana
July 25, 2019 10:35 AM

Actriță de renume, personalitate spumoasă pe social-media și nu în ultimul rând, style icon, Zendaya Maree Stoermer Coleman nu este de azi, de ieri, în vizorul publicului larg. Începându-și cariera la o vârstă fragedă în calitate de model, pentru ca mai târziu să cocheteze cu dansul și să își descopere adevărata menire, și anume actoria, Zendaya a fost în permanență în prezența camerelor de filmat. Întotdeauna lipsite de cusur, aparițiile ei au fost un etalon al stilului și bunului gust.

Pe aceeasi temaBlake Lively, cele mai frumoase ținute din timpul sarcinii

Colaborând cu stilistul Law Roach, cei doi fac o echipă foarte bună: de-a lungul timpului, abordările vestimentare chiar și mai îndrăznețe i s-au potrivit pe deplin actriței, a cărei alură și atitudine nu poate fi trecută cu vederea.

Pe stradă, a fost surprinsă atât în ținute tomboy casual, cât și în deux-pièces-uri și tocuri. Nu îi este frică să opteze pentru piese mai flashy, asemenea unui trench auriu metalic, sau unei fuste cu un imprimeu foarte încărcat.

Nici pe covorul roșu nu se pierde curajul și versatilitatea vestimentară; Zendaya a bifat niște apariții excepționale, care nu au neapărat un numitor comun. La premiera „The Greatest Showman”, actrița a optat pentru o rochie fluture, marca Moschino Primăvară 2018. Câteva luni mai târziu, aceasta a fost surprinsă la evenimentul „The Fashion Awards” într-o rochie Vivetta, din catifea neagră, cu decupaje în zona sânilor și stele pe mâneci. Printre brandurile ei preferate în materie de evening-wear se numără Ralph& Russo, Molly Goddard, Vivetta, Elie Saab, și Giuseppe de Morabito.

Urmărește galeria foto pentru cele mai spectaculoase 15 ținute ale Zendayei Coleman.