Fashion

Zendaya este noua imagine Valentino

iulia.statie
December 8, 2020 14:59 PM

Zendaya continuă să cucerească noi domenii. După ce aceasta a reușit să aibă o tranziție uimitoare de la un copil star Disney la una dintre cele mai urmărite IT girls din această perioadă, actrița, ce poate ușor să treacă drept un style icon, devine acum noua imagine Valentino, intrând în lumea plină de stil creată de Pierpaolo Piccioli.

Pe aceeasi temaCoafuri simple pentru păr lung

Zendaya s-a alăturat familiei Valentino

Anunțul a venit cu o serie de imagini cu Zendaya, purtând creații ale casei de modă din colecția Diary din 2021. „O forță feminină, interpretează semnificația fiecărei creații pe care o poartă.”, aflăm din declarația brand-ului de pe propriul site despre actriță.

„Motivul pentru care am ales-o pe Zendaya pentru a fi noua imagine Valentino este pentru că întruchipează perfect ceea ce este și prezentă Valentino astăzi. Este o tânără puternică ce își folosește talentul și munca pentru a se exprima pe ea, a exprima valorile sale și generația ei, de asemenea.”, a spus și Pierpaolo Piccioli, director creativ Valentino.

Zendaya i se alătură cântăreței Lady Gaga în familia Valentino, ce a fost recent aleasă ca ambasador al parfumului Voce Viva. „Sunt onorată pentru că am fost aleasă imaginea Valentino. Sunt foarte încântată pentru a începe această colaborare uimitoare cu Pierpaolo și întreaga familie Valentino.”, a declarat și actrița.

Unde o putem vedea pe Zendaya

Actrița nu este o amatoare în lumea modei, după ce a lucrat în campanii pentru Bulgari și Lancome, dar a și colaborat pentru prima linie de îmbrăcăminte cu Tommy Hilfiger. Când nu se implică în industria modei și nu prezintă look-uri amețitoare, aceasta o portretizează pe Rue în serialul HBO numit ‚Euphoria’, un rol ce i-a adus un premiu emmy pentru ‚Cea mai bună actriță principală într-o dramă’. Pe ea o vom mai putea vedea alături de Timothee Chalamet în viitorul film ‚Dune’, dar și în cele două episoade speciale lansate de sărbători de HBO pentru serialul menționat mai sus.