Fashion

Zendaya, fermecătoare de ziua ei. Ce ținută a purtat la aniversarea de 22 de ani

nicoleta.ispasescu
September 3, 2018 12:46 PM

La doar 22 de ani, Zendaya a realizat multe în domeniul modei. Pe lângă coperta Vogue din luna Iulie a anului trecut, actrița a lansat și o linie de îmbrăcăminte, destul de accesbilă, „Daya by Zendaya”, și a cultivat un stil unic, alături de stilistul ei, Law Roach, cu care are o relație de lucru foarte apropiată.

Așa că, atunci când a venit vorba despre petrecerea aniversară weekendul trecut, actrița nu a ales activități glam sau o super petrecere — a ales, în schimb, o rochie personalizată semnată de Alessandra Rich, pe care să o poarte la cină, care a avut loc la Mayfer, Londra.

Pentru petrecerea de ziua ei, Zendaya a purtat o rochie scurtă neagră, cu mâneci lungi. Să nu credeți că a fost o simplă „little black dress” — acest design a avut detalii deosebite, create special pentru această ocazie, cum ar fi butoanele de cristal de la umăr și două funde acoperite cu paiete, în zona șoldurilor, care au fost perfecte pentru silueta subțire a actriței.

Ea a completat ținuta cu o pereche de dresuri negre și niște pantofi stiletto Christian Louboutin — genul perfect de pantofi cu care te poți simți confortabil toată noaptea.

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya) pe