Fashion

Zoë Kravitz: Actriță și style icon

ioana pana
June 10, 2019 10:51 AM

Putem spune că Zoe Kravitz este prin definiție un adevărat icon, având în vedere moștenirea sa genetică. Cu un tată ca Lenny Kravitz, și o mamă ca Lisa Bonet, este clar că Zoë a crescut expresivă, dezinvoltă și îndrăzneață pe toate planurile.

Inclusiv în ceea ce privește stilul vestimentar. Actriță renumită, aparițiile sale de pe covorul roșu au fost întotdeauna lipsite de cusur, să nu mai vorbim de cele de zi cu zi; în orice ipostază este surprinsă, Zoë poate acorda prin simpla ei prezență o lecție de stil.

Zoë Kravitz: Actriță și style icon

Actrița este cunoscută mai ales pentru aparițiile sale memorabile din cadrul Met Gala. Anul acesta a optat pentru o rochie neagră Saint Laurent, din paiete, cu un decupaj în zona bustului. Alegerea, deși îndrăzneață, i se potrivește perfect.

Un alt look care ne-a atras atenția a fost cel de la petrecerea Vanity Fair din februarie. Zoë a purtat un sutien din zale aurii Tiffany & Co., și o fustă neagră, lungă, cu croi drept.

Paietele par să fie un trademark al vedetei. La premiera filmului său, „Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald” în 2018, actrița a optat pentru o rochie neagră, tip sirenă, din paiete, cu partea superioară din paiete roz aprins și o fundă supradimensionată la spate. Rochia a fost semnată Saint Laurent.

Iar dacă considerați că evening-wear-ul este punctul său forte, nici ținutele de zi cu zi nu se lasă mai prejos. Fie că este vorba de un hanorac oversized, de un top de dantelă, sau pur și simplu de un T-shirt dress, Zoë face din purtatul celor mai banale haine, o artă.

Citește și: Zoe Kravitz s-a căsătorit în secret cu iubitul său, actorul Karl Glusman

Când vine vorba de hair&beauty, se știe că actrița este un risk-taker împătimit. Make-up-ul a fost întotdeauna bold, cu sclipici, cu culori puternice și metalizate. Această așa-zisă „îndrăzneală” se manifestă și în ceea ce privește hairstyling-ul: să privim în retrospectivă către tunsoarea pixie și gri platinat a părului, apoi blond platinat.

Acum Zoë are părul lung, negru, ocazional împletit în codițe foarte subțiri. Și care este numitorul comun al tuturor acestor ținute? Care este secretul ce îi conferă lui Zoë acest farmec uluitor?

Este vorba de o atitudine effortless greu de pus în cuvinte, un „je ne sais quoi” care o plasează în topul celor mai cool vedete din punct de vedere stilistic. Într-un mix al edgy-ului cu cozy-ul, fiind și feminină și băiețoasă în același timp, putem spune că prin siguranța sa, Kravitz este un fashion icon în adevăratul sens al cuvântului.

Urmărește galeria foto pentru cele mai cool look-uri ale lui Zoë Kravitz!