News

Zoe Kravitz și soțul ei au împlinit un an de căsnicie! Cum au marcat evenimentul

iulia.statie
July 1, 2020 12:44 PM

Un an a trecut de când Zoe Kravitz și Karl Glusman și-au spus jurămintele în fața prietenilor și a familiei într-o ceremonie chic ținută în Franța.

Pe aceeasi temaZoe Kravitz s-a căsătorit în secret cu iubitul său, actorul Karl Glusman

Cei doi, ce s-au căsătorit pe 29 iunie 2019, au împlinit un an de la căsnicie în această săptămână, iar, la fel cum ne-a obișnuit, Zoe a preferat să marcheze acest eveniment într-un mod extrem de cool și discret.

Zoe Kravitz și Karl Glusman au împlinit un an de la căsnicie

Aceasta a postat pe Instagram câteva fotografii pe care nimeni nu le-a mai văzut de la nuntă. Într-o poză alb și negru, cei doi pot fi văzuți ținându-se în brațe. „Un an.”, a fost descrierea folosită de actriță.

 

View this post on Instagram

 

one year.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Nici Glusman nu a vrut să treacă acest moment fără a le dezvălui fanilor câteva ipostaze inedite în care a fost surprins alături de aleasa sa. „Un an. Nu anul pe care îl așteptam…dar cred că dacă putem să trecem peste acest lucru, putem să trecem peste tot. Te iubesc. Mai mult ca orice. Ești cea mai bună prietenă am mea. Tu mă provoci să cresc și te iubesc pentru acest lucru. Voi face orice pentru tine până în ziua în care o să mor. Acum hai să mergem să schimbăm lumea.”, a scris acesta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

One year. *🌀‼️❔*🌀❕ Not the year we expected… but I feel like if we can make it through this, we can take on anything. I love you. More than anything. You’re my best friend… you crack me up and you melt my heart… you call me out on my bullshit and you challenge me to grow… I love you for that. And I’ll do anything and everything for you until the day I die. Now let’s go save the world @zoeisabellakravitz

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Anul trecut, Kravitz a postat câteva fotografii de la nuntă, dezvăluind că nu a fost o mireasă tradițională. Pentru repetițiile ținute la restaurantul Laperouse a purtat o rochie transparentă, asortând pe sub un crop top și pantaloni scurți. La ceremonie, aceasta a ales o rochie cu partea de jos tip tutu, urmând să apară într-un corset semnat Alexander Wang și o fustă maxi.

Într-o altă poză dezvăluită de aceasta, apar și starurile din Big Little Lies, cum ar fi Shailene Woodley, Nicole Kidman, Laura Dern și Reese Witherspoon. Oare cum ne va surprinde actrița anul următor?

 

View this post on Instagram

 

June 29th, 2019.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on