News

Zvonuri scandaloase despre Prințul William. Cu cine ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

maria.apostol
July 29, 2022 15:49 PM

Nu este pentru prima dată când se zvonește că Prințul William și-a înșelat soția, iar acum au apărut noi informații cu privire la așa-zisele lui preferințe în materie de experiențe intime… cu alte femei!

Recent, contul de Instagram @deuxmoi a publicat un mesaj primit cu privire la aventura unui membru al familiei regale britanice.

Este atât de lasciv încât sunt aproape prea șocat să împărtășesc (dar o voi face oricum). Relația extraconjugală a acestui membru al familiei regale este un secret cunoscut în Londra și printre aristocrații englezi. Este subiect de discuție la orice petrecere și în orice redacție.

La un eveniment recent, mi s-a spus adevăratul motiv al aventurii. Și anume că acestui bărbat îi place practica sexuală cunoscută drept pegging. Pe care soția, care este de modă veche, nu dorește să o practice. Soția nu este deranjată de amantă, ba chiar preferă ca soțul ei să-și satisfacă nevoile sexuale în altă parte, atâta timp cât relația nu implică sentimente, cum a fost cazul cu fosta amantă”, arată mesajul.

Nu este pentru prima dată când apar speculații despre prespusele escapade amoroase ale Prințului William. În trecut, britanicii au vorbit inclusiv despre faptul că acesta și-ar fi înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei, pe nume Rose.

Totul a pornit de la un zvon pe care presa l-a demontat în mai multe rânduri. Dar acuzațiile n-au dispărut niciodată. Nici măcar când avocații familiei regale au emis un comunicat pe această temă. Gest foarte rar, rămas fără efect.

Cu cine ar fi înșelat-o Prințul William pe Kate Middleton

În ciuda dezmințirilor repetate, în Marea Britanie sunt oameni care cred că Prințul William a călcat strâmb. Și că există suficiente dovezi în acest sens.

Aparent, atât Kate, cât și Rose făceau parte dintr-o scenă socială numită Turnip Toffs în orașul lor din Norfolk.

Totuși, un articol din Daily Mail a sugerat, de asemenea, că Kate și Rose au fost suficient de apropiate în 2014. Încât fiul lui Kate, Prințul George, și gemenii lui Rose, Alexander și Oliver, au fost „posibili parteneri de joacă”.

Medicul Carole Lieberman din Beverly Hills a spus că ”William și-ar fi dat seama, înainte de a merge prea departe, că Rose este o versiune de calitate inferioară a lui Kate. Nu la fel de drăguță sau elegantă. Nu la fel de jucăușă și nu la fel de iubitoare ca mamă sau soție”.